keskiviikko 30. lokakuuta 2013

When I'm down and I need some strength, Music can keep me alive

Tämän postauksen aiheena on jälleen kerran musiikki. Tarkemmin sanottuna tämänhetkiset tai kauan olleet lempibiisit, joista en saa millään tarpeeksi. Jotta postaus ei olisi täynnä metallimörinämurinaa, sieltä löytyy myös aivan muunlaista musaa. Osa varmaan jo tietää, että musamakuni on harvinaisen laaja. Oli maa, kieli tai genre mikä tahansa, kunhan se kuulostaa omassa korvassa hyvältä. Esittelen biisejä ja kerron omat fiilikset biiseistä, miten oon törmänny kyseiseen artistiin yms. mitä biisistä ikinä tuleekaan mieleen. Biisit eivät ole paremmuusjärjestyksessä, kaikki ovat huikeita et ei niitä voi laittaa mihinkään järjestykseen, mikä on paras ja toiseks paras. Katotaanpas: 

Shinedown - Second Chance


Second Chance on omalla tavallaan kaunis, mutta surullinen biisi. Se pysäyttää mut aina kuuntelemaan lyriikoita ja fiilistellä sen saundia. Biisi on vanha, mut tätä kuuntelen oikeestaan lähes aina, kun se alkaa soimaan soittimestani. Se jollain tapaa rauhoittaa mua aina, oli sit mikä mielentila tahansa. Brentin ääni on komea ja mahtava!

B2ST/BEAST - 아름다운 밤이야(Beautiful Night)


Tästä biisistä tulee aina sellanen kesäinen bilefiilis. Tyylii ihmiset lauantai-iltana hienois kuteis ja ilta tuntuu mukavan lämpöiseltä ja mahtavalta toivoen että se fiilis kestäis ikuisesti. Youtuben ansiosta aloin näitä poikia kuuntelee ja välillä haluu pelkästään kuunella tällast pirteetä musaa. Ois ihanaa jos baareis soitettais lisää korealaista musaa, niissä on niin paljon bilefiilistä ja aitoo sellasta! 

Killswitch Engage - The Arms Of Sorrow


Kerta kaikkiaan mahtava kappale. Nää lyriikat riipaisevat sydäntä joka kuuntelukerralla. Biisi ikään kuin syöpyy sisimpään ja koko sielu elää biisin mukana. Howard oli loistava laulaja ja olen tosi harmissani, että hän joutui lähtemään bändistä oman terveytensä takia. En koskaan päässyt näkemään bändiä kun Howard oli siin viel messis :c Tätä ois ihana osata laulaa, mutta örinän tasoon tai ylärekisteriin en edes enään pääse enkä ees aio yrittää. Suosittelen kuuntelemaan♥

Big Bang - Fantastic Baby


Oaaah tää on niin huippu! Ensinnäkin poikien kuteet on siistit ja musavideon maailma on mahtavasti toteutettu. Kaikki jäbät ovat saaneet oman teemansa biisiin ja se on niin sekamelskaisen siisti et huhu. Täynnä yksityiskohtia ja meininki katossa asti.  Biisi on koukuttava enkä ole kyllästynyt tähän vieläkään! T.O.P (turkoosihiuksinen) ja G-Dragon (mustapunaiset, sivukaljutyyppi) loistavat täl videol niin kympil, ohnam! Tekee mieli bailaa ku tää biisi alkaa soimaan :D

Koda Kumi - 倖田來未 Ecstasy


Ah mä rakastan tätä naista. Koda Kumi tekee popmusaa rautaisella otteella ja on ihan helvetin seksikäs nainen. Kodalta löytyy monia hyviä biisejä, mut tää soi mun soittimesta aika usein. Biisissä on asennetta miljoonasti ja meininki on kokoajan korkeella eikä lässähdä yhtään! Ja Vaikka musavideois tihkuis seksiä enemmän kuin laki sallii, on hänellä upea ääni ja kyllä ny tommosella ropalla kehtaa sheikata musavideois! Koda on yks harvoista naisartisteista Aasiasta, joita oikeesti vielä kuuntelen, koska miehet kiehtoo luonnollisesti enemmän. 

Turmion Kätilöt - Pyhä Maa


Näistä Kuopion äijistä ei ole mitään pahaa sanottavaa, nää jätkät tietää miten tehdään loistavaa industrial metallia! Näin tyypit livenä Kuopiorockis -06 vuonna ja siitä lähtien oon kuunnellut niiden tuotantoa enkä saa tarpeekseen niiden musasta. Sanat voivat olla ehkä vähän ihmeellisiä, mutta jostain syystä ne iskee tuhatta ja sataa, et ne jää väkisinkin päähän soimaan :D Biisin sanat hervottoman hauskat ja örinä loistoo! Folihattu ja oliot vittuun!

Bryan Adams - Here I Am


Kaikki tai ainakin suurin osa on varmasti nähnyt Spirit - villi ja vapaa - leffan ja tämähän biisi on leffan tunnarina. Bryan Adamsia oon pitkään kuunnellut ja tää biisi lukeutuu lempparibiiseihin. Sanat niin ihanan koskettavat ja Bryanin ääni on rouhea, mutta maagisen ihana. Joka kerta kun kuuntelen Spiritin soundtrackia, mä pillitän kuin mikäkin pikkulapsi. Niissä biiseis on niin paljon tunnetta ja tunnelmia, et ne saa mut joka kerta herkille. Hanz Zimmer on nero säveltäjä, ei voi muuta sanoa!

Trivium - Incineration: The Broken World


Triviumin uudelta levyltä löytyi tämä biisi, joka sai mut (yllätys) herkille. Olin jotai pari kolme kertaa kuunnellut levyn läpi, kun yhtäkkiä tämä biisi saa mut jähmettymään ja sit alankin kyynelehtimään vuolaasti. Voi kuulostaa oudolta, koska biisi kuulostaa aggressiiviselta, mut osa lyriikoista herättää joitain muistoja menneisyydestä asioita, jotka saa väkisinkin mut herkille. Mulla on yks toinenkin biisi Triviumilta, jota kuuntelin usein - sillon kun oli masennusta -  replaynä samalla kun itkin silmät päästäni. Biisi itessään antoi jollain tapaa voimia, vaikka sanat iski kroppaan kuin lentävät lasinsirpaleet. Tätä ei voi ehkä ymmärtää, jos ei ole koskaan ollut masentunut, siis oikeasti ollut pohjalla eikä vain päivän ollut masisfiiliksis.

W.A.S.P. - Wild Child


Waspia tulee ehkä kuunneltua harvoin, mut jos se soi radios tai missä tahansa, se biisi on pakko kuunnella alusta loppuun. Jos haluaisin jätkän laulavan mulle jonkun biisin, se ois ehdottomasti tämä! Täs on miljoonasti intohimoa ja rakkautta että mä mut sais tällä aika helposti hurmattua, jos joku osaa oikeesti vetää tän hyvin :D Blackie on yks mahtavista rokkareista ja hänen biisejä on aika vaikea vetää, koska hänen äänensä on niin raspinen, mut sitäkin munakkaampi. Kasarokki never dies!

Aziatix - Baby Let's Go


Korealais-amerikkalaiset pojat is back! Tää on ainakin soinu mun päässä viime aikoina et tätä on _pakko_ kuunnella uudestaan ja uudestaan. Tääkin sopis niin kivasti baarimusaks.. :D Youtuben syövereistä tämäkin löydetty kauan sitten, mut niiltä ei ollut tullut uutta musaa pitkään aikaan, kunnes tämä pamahti nettiin. Piristää mieltä ja biitti on mieletön!

Christina Aguilera - Ain't No Other Man


Oh my fucking god mikä nainen! Tää nainen yllättää mut joka kerta biiseillään ja äänellään. Hän jos kuka taitaa laulamisen laajasti ja vetää korkeelle ylärekisteriin ettei sen rajaksi riitä taivaskaan. Christinan biiseis on aina hyviä sanomia, oli aihe rakkaus tai kamppailua elämänsä kanssa. Arvostan häntä laulajana älyttömästi, ihailen kaikkia niitö laulajia, jotka osaavat korkealta ja tunteella. Biisin on ihanan leikkisä, tyylikäs ja sopivasti seksikäs. Svengaa ihan kympillä!

Ois ollut vielä monta monituista biisiä, joista oisin halunnut kertoa, mutta tässä on ainakin pieni osa biiseistä, jotka soi mulla enemmän tai vähemmän usein. Ilman Youtubea, en olisi koskaan törmännyt näihin hienoihin artisteihin. Tykkään Youtubes seikkailla ja kuunnella monenlaista musaa ja sit alkaa löytyä aina uusia ja uusia lemppariartisteja/ bändejä. Mun on turha laskee bändejä/artisteja, joita mä kuuntelen, koska niitä on _liikaa_ :D  Joskus voin tehdä part. 2 tästä ja lisää kertoilla jos vaan ihmisiä kiinnostaa tietää :) Löytyikö näistä sulle uusia tuttavuuksia? Kolahtiko joku biisi suhun?


6 kommenttia:

  1. Christina Aguilera on ihan huikee! Kaunis, hyvä laulamaan ja mieletön nainen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Niin upea pakkaus että ei mitään järkee. Ois niin mahtavaa nähä Chrisu livenä♥

      Poista
  2. Uu jea Bryan Adams! Ei mulla hirveesti mitään muuta sanottavaa ku että helvetin hieno mies .D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suustani! Bryan on loistava muusikko ja laulaja :)

      Poista
  3. Oi The Arms of Sorrow on ihan yks lemppareista! ♥
    Ja Blackie nyt on Blackie. Ei ole sanoja kuvaamaan häntä. Mahtavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siihen en ole kyllästynyt ollenkaan, ajaton kappale. Puhut aivan totta, Blackie on legenda!

      Poista