lauantai 4. tammikuuta 2014

Every time your heart sings, Hey don't you know, Hey don't you feel this, Good times round the corner

Heimoi kaikki lukijat! Tästä lähteekin vuoden ensimmäinen postaus :) Tässä on ollut taas niin kauhiasti puuhaa ja asioiden selvittelemistä, että pää menee niistä aivan pyörälle. Päädyin siihen tulokseen, että lomituspalvelulla ei ole minulle tarpeeksi töitä tammikuulle, joten päätin järkätä hevosenhoidon työssäoppimisen tälle ajalle. Mitä sitä kotona makoilla ja pyöritellä peukaloita, kun voisi saada aikaseks jotain järjellistä tekemistä? Ihme kyllä se hevosen työssäoppiminen passasi opelle ja toppipaikan ohjaajalle, jolle olin soitellut jokunen aika sitten. Kävin tänään aamupäivästä isän tykö toppipaikassa kahveella ja tsekkaamassa tallia. Olen siis menossa ravitallille työssäoppimaan ja se oikeasti kestäisi 5 viikkoa, mutta koska koululla sopimusten teko kestää ja mulla koulu jatkuu topin jälkeen, niin kerkeen sen 3 viikkoa tehdä ja suorittaa sen sitten loppuun keväällä, jolloin olisi se varsinainen työssäoppimisaika. Kyseisellä tallilla on 23 ravihevosta, suurin hevosista on tuotu valmennettavaksi tuolle tallille ja paikka itessään vaikuttaa todella hyvältä. Myös toppiohjaaja ja muut ihmiset ovat tosi mukavia ja osaavia. Kaiken huipuks sain toppipaikan isän kautta ja matkaa tallille on joku 10 kilsaa eli lon ähellä mun kotipaikkaa. Voin kulkee kotoa käsin tallille autolla eikä tarvitse ravata kaupungista asti. Kyllä vaan nuo suhteet on huippu juttu, ois muuten ollut sormi suussa, että minnekkä sitä pääsis työssäoppimaan :D 

Uusi vuosi meni kaverin kanssa bailatessa ja oli ihan huippu ilta! Juotiin kuoharia, juteltiin kaikkee, katottiin ikkunasta rakettien pauketta, pelattiin moldovalaista juomapeliä, joka oli hauska, mutta saakelin petollinen. Viina nousi päähän aika nopsaan, että huhhu! Baariin eksyttiin joskus vähän ennen yhtä ja porukkaa oli ihan törkeesti! Minnekään mahtunut istumaan ja juomien tilatessa sai kyllä odottaa pitkään, mut sellaista nyt aina on baareissa sesonkiaikoina. Tuttuja näki taas ja tuli bailattua ihan urakalla! Toi ilta oli todella onnistunut!

Miian kans radallaaaaa~♥
Paska laatu, mut ainoo "hyvä" kuva ilotulituksesta!

Moldovalainen juomapeli, thyii kuinka petollinen!

Huh, voitte vaan uskoa, miten helpottunut fiilis on, kun ei tarvitse enää arpoa tekemisen ja töiden saatavuuden suhteen. Ihanaa päästä hepostelemaan kunnolla monen vuoden jälkeen! :) En oikeastaan välitä raviurheilusta, mutta kaikki se hevosenhoito, liikutus ja hevosten kans puuhastelu on mieleistä puuhaa. Odotan innolla tulevaa toppia ja motivaatio niin huipussaan! :) 

Työssäoppimisen lisäks oon innoissani Stam1nan tulevista keikoista, kuten tuolla oikean puoleisella keikkalistalla näkyy. Ja kyllä, viidelle keikalle ois tarkoitus mennä! Hienoo, että smetanat tekee joissakin paikoissa kaks keikkaa peräkkäin, porukkaa tulee varmasti ihan pipona noille keikoille! Ei oo keikoista puutetta vähään aikaan, kun 3 seuraavalle kuukaudelle on smetanan keikkoja. Paljon hyviä asioita tulossa, ei voi muuta kuin hymyillä ja tykätä! 

12 kommenttia:

  1. Oli kyllä hauskaa, kiitti seurasta! :) Ja hyvä että nuo työ- ja opiskelujutut järjesty noin. Stam1nan keikkoja odotellessa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Niimpä, nyt ei tarvii enää arpoo niiden asioiden kans enään :) No todellakin, ei millään malttais odottaa!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. TANJAAAAAAA, KYLLÄ!♥

      Poista
    2. Mää kyllä ehkä harkitsen myös noita Jyväskylän keikkoja. :D

      Tosin oon jo liput ostanu Helsingin (2x) ja Tampereen keikoille. Vielä pitäis Oulun, Turun (2x?) ja Hämeenlinnan liput hankkia. :D

      Poista
    3. Joo, mun pitäis vielä jyväskylän ja oulun keikoille liput hommata, kuopioon oon jo hommannu. Mahan täydeltä smetanaa, voiii että!

      Poista
  3. Oiii ♥ oot niin kaunis ja tuo uus banneri on ihan upee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!♥ Kiva et joku ees tykkää bannerista :D

      Poista
    2. TTYKKÄÄÄ ! haluisin iteki uuden, mutta oon vähän laiska sen suhteen :D tai no kyvytön suomeks sanottuna! pitäis myös saada joku kuva siihen ja nojoo. en tiiä XD

      Poista
    3. hahah nii :D Itse oon jotenkin tyytymätön noihin mun bannereihin ja haluis jotai uutta, mut tuo on tähän mennes ollu se kivoin, nii saa olla nyt jonkun aikaa bannerina :>

      Poista
  4. Sulla on tosi kauniit hiukset! Tuo väri on tosi kiva. :>

    VastaaPoista