torstai 10. lokakuuta 2013

These thoughts will carry me, Through the darkest nights, While your eyes rest in

On jo torstai, mut fiilis on kuin olisi sunnuntai, what the fuuck? Nyt mulla ei oo selvästikään kaikki kotona. Syysloma on aivan ovella, mutta nää vikat päivät koulussa tuntuu vain matelevan eikä aika yksinkertaisesti kulu koulussa. Viimeisellä tunnilla oli tuotantoeläinten hoito ja terveydenhuolto-koe ja se meni hyvin. Kokeessa sai käyttää muistiinpanoja, mikä oli tosi hyvä juttu, mutta vastauksien piti olla ns."isoja" eli tekstiä tuli kirjotettua ihan kiitettävästi. Traktorinäyttöä en ole _vieläkään_ päässyt suorittamaan, koska kyseiset opettajat sössivät asiat aina ihan päin persettä enkä mielellään haluis jättää sitä kolmannelle vuodelle roikkumaan, kun haluis joskus valmistua koulusta ajoissa ilman rästejä.... saakelin sankopäät. Tossa pari kuvaa viikolta, traktorilla ajelua esimerkiksi!




Olevinaan liukuvärjätyt kynnet, mut sinne päin!
Kuvastaa hyvin mun aamuja.

Koulusta päästyäni pistäydyin Suomalaisessa kirjakaupassa ettimässä kivaa kalenteriakirjaa. Kattelin ties kuinka pitkään enkä löytänyt mieleistäni. Olin päättänyt lähteä liikkeestä, mut sitten mieleeni juolahti katella jotai kirjoja, mis ois monenlaisten drinkkien reseptejä. Nokka kohti keittokirjat-osastolle ja pläräsin vähän aikaa kirjoja, kunnes löysin tämän pienen kivan opuksen:


Vaikka kirjassa on lähinnä cocktaileja, osa noista oli sellasessa koossa (ainakin aineksien ja juomalasien perusteella) että ovat drinkkien kokosia tai et niistä vois tehdä drinkkejä. Opuksessa kerrotaan 4 erilaista "seososastoa", kuten votka ja gini, tequila ja rommi, viski ja brandy sekä kuplivat. Löytyy myös alkoholittomia. Tosi selkeesti kerrotaan mitä aineksia tarvitaan, kuinka paljon mitäkin laitetaan ja miten ne tehdään. Opus maksoi vaan 5e, eii paha. Tässä ois pari siistin näköstä juomaa, saa nähä jos jotain noista lähtee kokeilee tulevana vkloppuna!

Wild night out - kuulostaa mun juomalta!
Sweet singapore sling


En malta odottaa lauantaitaaaaa! En oo valehtelematta käynyt viihteellä yli kuukauteen. Sen ajan oon koulun lisäks ollut enimmäkseen himas töissä. Nyt on korkea aika päästä bailaamaan pitkästä aikaa, juhlistamaan syysloman alkamista♥ 

Ja sit vähän Kpop hehkutusta! Kolme artistia on julkaissut tän kuun aika uudet musavideonsa!  Mulla ne kaikki soi päässä vähä väliä ja soi vuorotellen youtubest replaynä. Aivan loistavia kaikki, värikästä musaa tähän ankeeseen syksyyn! Tutustukaa ihmeessä, vaikka ette olisi aikasemmin kuunnellut korealaista musaa, vaikka kieli olisi erikoinen eikä sitä ymmärtäisi, mulle se fiilis, koreografia ja näyttävyys ovat tärkeimpiä asioita. Toki etsin yleensä lyriikat googlesta jos joku ihana ihminen olisi kääntänyt ne koreasta englanniks jotta oikeesti ymmärtää sen sisällön, mut sekään ei ole aina mahdollista saada selville. Anyway:



Block B on tunnettu kreiseistä musavideoista ja tästä videosta sitä settiä löytyy! Hassu koreografia mutta tarttuva kipale, sopis johonki kreisibailuihin taustamusaks tosi hyvin, ohnamm!



Vihdoinkin uutta musaa Jay Parkilta! Tää miekkonen jaksaa yllättää mut joka kerta räppäämisellään - ja herkullisella kropallaan ofc. Silmänruoka ei oo pahitteeksi kun miestäkään ei noin muuten ole!


SHInee julkaisi uuden videonsa tänään ja yllättävän hyvä on! Pari kolme edellistä musavideoo ei oikeen uponnu muhun enkä ole kuunnellut niiden musaa sit vähään aikaan, mut tää kolahti, toimis tanssilattiallakin!

2 kommenttia:

  1. Mä kuuntelin ton ylimmän, just tommosta kreisibailausmusaa! :D En normaalisti olisi edes avannut koska siinä luki K-pop, mutta oli pakko kun sää pidit oikeen mainospuheen!

    Uijui nuo viiden euron kokkikirjat, muistan ne! Ite ostin pienenä ihan fiiliksissä sen kiinalaisruuan kirjan ja suklaaleivonnaiskirjan :D Nuo on ihania.

    Pidähä hauskaa viihteellä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa hyvä että kuuntelit! Pitäähän sitä vähän mainostaa, jotta sais ihmisissä vähäinenkin kiinnostus heräämään ja kuntelemaa noita, ennakkoluuloisuus pois!

      Oi vitsit, mä haluisin jostai hankkia japanilaisruoka kirjan tai just kiinalaisen ruuan kokkikirjan. Toi on tosi kiva kirja, maltan tuskin odottaa et pääsee juomia tekee! ja kiitos, varmasti pidän (;

      Poista