lauantai 12. lokakuuta 2013

All night long I dream of the day, When it comes around then it's taken away, Leaves me with the feeling that I feel the most, The feeling comes to life when I see your ghost

Se ois sit syyyysloma! Ei kyllä tunnu yhtään siltä, mutta jospa se lomafiilis tulisi tän viikon sisään. Kävin eilen muutaman kaverin kans juhlistamassa syysloman alkamista. Aluksi mun piti mennä jo lauantaina, mutta koska en saanut ketään lähtemään silloin, päätin et sama kait sitte on lähtee perjantaina ku kukaan ei malta olla lähtemättä perjantaina viihteelle! Kauheasti oli tuttuja liikenteessä ja vähän tuli sellane famous olo,kun  kaikki tutut tuli halailee ja vaihettii kuulumisia ja ties mitä. Itse oon välillä niin pöljä, etten tajua kahtoa ympärilleni kun tuttuja ihmisiä tulee vastaan, kunhan porskutan eteenpäin :D Oli toosi mukava ilta, kerrankin katoin itteni perään mitä juomia otin ja kuinka tiheeseen tahtiin eikä rapulasta ollut tietoakaan, mikä voittajafiilis! Värjäsin myös hiuksetkin pitkästä aikaa, väri on aivan ihana as always, mutta juurikasvu jäi hitusen vaaleaks. Pitäis ostaa pikasesti punasta shampoota ja hoitoanetta, sais kämäsen väriset hiusjuuret piiloon! Ja vaihdoin myös uuden ylätunnisteenkin, vähän syksyinen meininkiä kuvassa :>



 Pakko hehkuttaa kahta siistiä tv-sarjaa, mitä olen tässä alkanut kahtomaan hiljattain. Oon aina täpinöissäni kun katon mulle aivan uusia sarjoja ja eläydyn niihin mukaan. Sosiaalisesta elämästä ei oo siinä vaiheessa mitään hajua, elän aivan toisessa maailmassa. 

Älä kiellä etteikö ois kuumaa kamaa!
Arrow
Ja heti tähän alkuun kuuma kuvatus itse sarjan päähenkilöstä, Stephen Amellista ;> Eli kyseessä on Oliver Queen, hemmoteltu rikkaan perheen poikanen, jonka luultiin kuolleen viisi vuotta sitten laivaonnettomuudessa isänsä kanssa. Hän kuitenkin selviytyi tapahtuneesta ja on elänyt pitkään autiolla saarella selviytymis- ja jousenkäsittelyä opetellen. Elämä saarella ollut rankkaa ja jätti syvät arvet Oliveriin sekä fyysesti että henkisesti. Hän palaa kotikaupunkiinsa Starling Cityyn täysin muuttuneena miehenä. Hänellä on kuitenkin tehtävä suoritettavanaan: Kostaa niille, jotka ovat tehneet pahaa ja korjata edesmenneen isänsä vääryydet taistelemalla jousella ja terävillä nuolillaan.

Tämähän kolahti samantien, kun näin mainoksia sarjasta! Värimaailma on ensinnäkin huikea ja juoni kiinnostava. Erittäin iso plussa siitä, että päähenkilö on kerrakin kuuma pakkaus! Välillä näyttö on kuolan peitossa, kun jaksoissa Oliver treenaa täysillä x) Kai sitä silmänruokaa saa olla, vai mitä? ;>


Copper 
Tämä sarjan aika ajoittuu 1860 - luvun New Yorkiin, missä rikkaat ovat korkeassa asemassa ja köyhien elämä rankkaa. Siellä heidän keskuudessaan on etsivä Kevin Corcoran, joka haluaa selvittää mitä hänen kadonneelleen vaimolleen ja kuolleelle tyttärelleen on tapahtunut. 

Tästä näin kans jotain mainoksia telkkarista, mutta en muistanut siinä vaiheessa enää, mikä se sarja oli. Tossa viikko pari sitten päätin etsiä tämän sarjan käsiin ja pitkän etsinnän jälkeen löysin sen ja hupsista - tervemenoa elämälle vähäks aikaa! Sarja on mielenkiintoinen, koska siinä ratkotaan kaikenlaisia rikoksia ja sarjan visuaalisuus on aivan huiiikea! Värit, ihmisten vaatteet ja irkkumusa taustalla - enempää en vois pyytää. Tässäkin sarjassa päähenkilö on aika komia ja hänen apurinsa Francis (joka ei näy valitettavasti yllä olevassa kuvassa). Rikossarjat on mun mieleen, joten tää tempas mukaansa heti ekasta jaksosta lähtien!

Millasia sarjoja te yleensä katsotte? Herättikö nämä sun mielenkiintosi? :>

Ihastuin pitkästä aikaa irkkumusaan ja uutena genrenä kelttiläinen musa. Meitsi on taas niin taivaassa, aivan mieletöntä musiikkia! Suosittelen lämpimästi kuuntelee :>




6 kommenttia:

  1. Määki oon alkanu kattoo tota arrowia ja just tänää kirjottelin blogii siitä ja suosittelin, että muutkin sitä alkais kattomaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii, asiaa :) Arrow on aivan huippu sarja!

      Poista
  2. Sää oot kyllä kaunis nainen, ei mitään rajaa. Ja toi sun musiikkimaku on niin omaperäinen. Ihailen. Kuuntelin nuo kappaleet, iski varsinkin tuo kelttimusiikki!

    Mua ei jostain syystä hetkauta nuo huippuunsa treenatut leffakomistukset. Mutta pitäisi kyllä katsastaa nuo sarjat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon♥ Toi kelttimusiikki on jotain niin mieletöntä, sitä janoaa vain lisää ja mielikuvitus ikään kuin alkaa laukkaamaan kelttiläisen musiikin saattelemana!
      Mulla on yleensä se, et sarjassa täytyy olla ainakin yksi komistus jotta sarjan katseleminen on oikeesti mielekästä, oli se sit päähenkilö tai joku siitä :D Kuulostaa ehkä naurettavalta, yleensä se juoni ja muun pitäis olla syynä, ja tietenkin ovat, mut pitää nyt jotain silmänruokaa perhana olla :D Mut katsasta ihmees!

      Poista
  3. ihanat nuo sinun hiukset tossa kuvassa ♥!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awws kiitti! ♥ Itekkii tykkään niist tosi paljon, kiharatki onnistui täydellisesti! :>

      Poista