sunnuntai 27. lokakuuta 2013

No need to run, we're just waiting for someone, No eyes to see, what we have become

Tsajajajaii kaikki höpönassut! Se ois sunnuntaimasis ja nokka kiinni tehtävissä meiningillä. Ei niiku yhtää kiinnostais mitkään tehtävät tai koulu!  Ennen sitä urakkaa kerron viikonloppukuulumiset. Sain perjantain vapaaksi ja lähdettiin Kuopioon ajeleen siinä yhentoista aikaan. Vietiin kamat kylpylähotelli Rauhalahteen ja otettiin suunta keskustaan ja eiikun shoppaileen! Vaikka en yleensä postauksissa kerro mitä kaikkee oon ostanut, on sen verran tota kuvamateriaalia, että kuvat kertovat enemmän. Löysin siis pari kivaa paitaa ja mun piti ostaa Triviumin Vengeance Falls levy ja jotai muita levyjä, mut koska aloin oleen tosi väsynyt, en jaksanut raahautua levykauppa äxään ja päätin että tilaan ne netistä. Kävimme myös syömässä jossain kellariravintolassa, nimeä en valitettavasti muista, mut ruoka oli älyttömän hyvää! Hyvän aterian ja shoppailukierroksen jälkeen hotellille makoilee ja illasta baariin parin kaverin kanssa. Apteekkarissa otettiin kuoharia ja oltais siirrytty sieltä Gloriaan, mutta ikä ei sit riittänyt mukamas sinne (K22 -.-), päädyttiin sitten perinteiseen Henkkaan. Eikä se haitannut, Henkkaan on aina kivaa mennä! Ilta oli todella mukava ja leppoisa, harmi vain ettei viivytty Kuopiossa kuin yhden yön verran, mut tulipa törmättyä tuttuihin baaris ja muutenkin nähtyä joitakin kavereita! 



vas. Last Girl 25€ | oik. Gina tricot 25€


ja sukathan käy tähän lookiin, hehhe!


Shoppailua ja Baileys'iä, kyllä kelpaa!


Ita - ja päivälookkia~

omnommm!
Vessamietteitä at Henkka!
Kuoharia kolmeen pekkaan!

Kotiin päästyä lauantaina äiti lähti jonnekin käsityömessuille Iisalmeen ja oli mennyt ostamaan mulle kaikkee söpöä. Äiti sanoi, että hän ajattelee mua usein ja siksi oli ostanut mulle tämmösiä :



Ylökuvassa  korvikset, kaulakoru ja käsikoru. alimmaisessa hienot lapaset. Awwws, thanks mother♥♥

 Sain myös isän puhuttua lähtemään mun kanssa Raskasta Joulua 2014 juhlakeikalle Iisalmeen, koska iskä tykkää kuunnella lähes samankaltaista musaa kuten minäkin ja me molemmat arvostetaan Suomen eturivin hevilaulajia, kuten Jarkko Ahola,  Marco Hietalaa, Tuple Salmelaa, JP Leppäluotoa yms. Oii mahtavaa!

 Oon täs parin päivää putkeen kuunnellut Orden Ogan - nimisen saksalaisen power metal bändin musaa ja erityisesti The things we believe in kolahti ihan täysiä tajuntaan. Biisin sanoma ja saundi hipovat täydellisyyttä. En kestä, aivan mieletön ♥




2 kommenttia:

  1. Nuo kiharat sopii sulle kyllä aivan mainiosti! Ihana äiti kun oli yllättänyt, aww :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ne on hirmu kivat kun ne oikeesti onnistuu. Jep, tosi ihanasti tehty äiteeltä :>♥

      Poista