perjantai 29. maaliskuuta 2013

I'm the nettle on your hand, Burning your wrists


Ihanaa kun sai nukkua pitkään näin perjantaina, nyt kun on pääsiäisloma! Koulu loppui eilen jo kahen aikoihin. Kävin kaupas ostamas vklopun safkat, siivosin kämpän ja tein munanuudeleita ja kanaa hapanimelä kastikkeessa, oih että oli hyvää♥ Kävin jopa pitkällä lenkillä pitkästä aikaa, lenkkeily on jäänyt taas vähäikseks, mut jos ottas tiukemmin niskasta kiinni ja alkais käymää lenkillä säännöllisemmin.

Näin pääsiäislomalle mulla ei ole erikoisia suunnitelmia. Baariin ois tarkoitus joko tänään tai huomenna mennä, sit toki taiteilla uusia piirroksia, käydä lenkillä, katsella elokuvia ja ottaa aivan rennosti kämpillä. Lapsena sitä tuli maalailtua kananmunia kivoilla väreillä ja kasvattaa raeruohoa, mutta ne on jäänyt sinne lapsuuden aikoihin, että ne eivät ole jääneet perinteiksi, ainakaan mulle. Se antaa syyn mennä baariin ja nollata pää ennen seuraavaa viikkoa, koska seuraavalla viikolla lypsyviikko, ai että ootan taas innolla niitä aamuja kun pitää herätä viideltä.. but no can do, ei anneta periks kuitenkaa!

Aloitan täs katsomaan Black Blood Brothers - animesarjaa, sain aikoja sitten katsottua Rosario + Vampire - sarjan loppuun ja nyt haluis taas katsoa animea, missä on tietenkin vampyyreitä. 

Eipä mulla muuta kuin että:





Songs of the day



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti