lauantai 9. maaliskuuta 2013

the world thought I had it all, But I was waiting for you









Viime torstaina oli niin upea ilma ja teki mieli kuvata jotain kivaa ja hassua, kavelin vanhoista lelulaatikoista pieniä otuksia, menin ulos, asettelin niitä lumeen ja aloin kuvaamaan niitä. En muista millon viimeks kuvasin miniatyyrikuvausta, vähän vaihtelua maisemien kuvaamiseen. Tänäänkin on todella upea ilma, että voisin käydä pitkällä lenkillä. 

Eilen oli naistenpäivä ja sitä vietin ihan vaan itsekseni. Olisi tehnyt mieli viettää sitä jonkun kanssa, mut mua ei huvittanut käydä puhelimeni jokaista numeroa läpi soitellen kaikille, että mitä teet , voitko olla ymsyms joten vietin sen yksin. Piristääkseni itseäni jotenkin kolusin kaikki vaatekaupat jos sattuisin löytämään jotain kivaa. Aluksi en millään meinannu löytää mitään kivoja vaatteita, mut sit löysin Vero Modasta todella raikkaan väriset legginssit. Mulla on legginssit vähissä ja jotkut päätyneet roskiin, että yhdet uudet sellaiset ei oo todellakaan pahitteeksi!

Legginssit Vero Moda 12,95€

Legginssien lisäksi ostin uusia meikkejä, Lumenen peitepuikon ku se oli jo lopussa ja Max Factorin Masterpiece - ripsarin. Edellinen meni vanhaks, joten oli ostettava uusi ja parempi sen tilalle. Sit kävin safkat ostamas ja menin kämpille laittamaan kuuman kylvyn valmiiks. Veden sekaan laitoin vanilijantuoksuista kylpy- suihkugeeliä. Ostin sen joskus joulun alla ja sitä oon käyttäny silloin tällöin kun oon halunnut hemmotella itseäni. Kuuman kylvyn yhteydes nautiskelin siideriä ja makoilin vaa ammees, niin täydellistä ♥


Kuten voitte huomata, geeliä on käytetty ahkerasti. Suosittelen ostamaan tätä!

Kylpemisen jälkeen lakkasin kynnet kivan näköisiks ja loppuillan katoin elokuvia koneelta ja telkkarista. Ensin katsoin Ghost in thel shell 2 anime-elokuvan. Ekan osan olin kattonut himas ja nyt katsoin toisen osan. Voin sanoa, että toi toinen osa oli paljon parempi kuin eka. Ekasta osasta en tajunnut mistään mitään, olin aivan pihalla. Toises osas oli enemmän meininkiä ja juoni oli kiinnostavampi vaikka se jatkui periaatteessa siitä, mihin se jäi. En yleensä pelkää nukkeja tai robotteja, mut elokuvan cyborgit ja nuket olivat karmivia. Elokuvan musiikit oli kans ihan jotain muuta, mitä olin ajatellut, ahdistavaa suorastaan.  Ja kun kyse oli melko raa'asta elokuvasta jossa on räiskintää, siinä myös veri lensi läänittäin joka suuntaan, aika perus. Tykkäsin silti elokuvasta ja mielelläni katsoisin sen uudestaan, mut en ainakaan vähään aikaan. 



Tämäkin päivä menee elokuvia katsellessa ja toivottavasti löytäisin jostain seuraa baariin. En haluis olla koko iltaa ihan yksinäni, kun on viimeiset lomapäivät käsillä. Toivottavasti teillä on ollut mukava loma/ viikonloppu :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti