sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Will I find something in there, To give me just what I need, Another reason to bleed, One by one hidden up my sleeve




Unirytmi tuhannen sekaisin ja samaan aikaan jännitys kasvaa vatsanpohjassa. Toppipaprut on kunnossa,  kamat ja vaatteet haettu kämpiltä himaan ja nyt vaan jännitetään huomista. Uaaah, toivottavasti kaikki tarvittava on mukana ja että muistaisin ottaa ne ekana päivän mukaan. Saa nähä tuleeko uni ollenkaan illalla, kuudelta aamulla olisi herätys, ouuch. Aikaiset herätykset aamusta ei oo kiva juttu. Luvassa pirusti töitä hevosten kanssa, mut kaikesta huolimatta fiilis on kuin elokuvissa:




Osan ajasta vietin lyhyen reissun Jyväskylässä pikkuveljen kanssa. Veli oli osallistunut rapikisoihin ja pyysi mut messiin, kun hän ei ketää muuta saanut matkaansa. En maininnut FB:ssä tai muualla Jklään tulostani, koska en todellakaan tiennyt, olisiko mulla aikaa nähdä ketään kavereita lyhyen reissun ja suht tiukan aikataulun takia, joten rakkaat jkläiset: Älkää suuttuko mulle!   Oon tulos Jklään seuraavan kerran huhtikuussa Stam1nan keikkojen merkeis, jos ette vielä sitä tienneet :)

Kuitenkin siinä kävi sillai, että en saanut aikaani kulutettua siellä rapkisois mitenkään. Suomalainen rapmusa ei valitettavasti ole mun suosikkigenrejä ja mun osa siellä ei olisi ollut kaksinen: Istua liian pehmeissä, upottavissa sohvissa ja kitata siideriä yksinään. Pitkän keskustelun jälkeen veli päästi mut keskustas käymään ja sainpa jopa seuraakin illanviettoon. Parissa baarissa tuli käytyä ja voi että oli hauskaa! Fiilis muuttui heti pirteemmäks, kun sattumalta tuli törmättyä tuttuihin opiston ajoilta pitkästä aikaa. En nimittäin olisi uskonut, että olisin törmännyt tuttuihin ihmisiin Jklässä. Ilta oli todella onnistunut, ja olot seuraavana päivänä sen mukaiset, mut pikkuvikoja! En tiedä mitä illasta ois tullu, jos en olisi lähtenyt keskustassa käymään. Juna lähti  lauantaina Iisalmeen jo kymmenen tietämissä, olisin halunnut viettää vielä yhden päivän jkässä, mutta se jää seuraavaan kertaan. Kuvia kyseiseltä reissulta ei tullut otettua, koska oli pientä kiirettä niin ei siinä hötäkässä kameralla räpsimistä tullut missään vaiheessa mieleen. 

Jotta mulla olisi jotain postaamisen arvoista kerrottavaa, mulla on taas uus animesarja kierroksessa. Night Head Genesis kertoo kahdesta pojasta, joilla on supervoimia. Vanhempi veli Naoto pystyy ajatuksen voimalla tekemään monenlaisia asioita. Nuorempi poika Naoya pystyy lukemaan ihmisten ajatuksia ja jos joku koskettaa häntä hiuskarvallakaan, hän näkee hänen menneisyytensä ja ajatuksensa. Näiden lisäksi hän pystyy aistimaan asioita ja jossain määrin näkemään tulevaisuutta. Heidät viedään nuorena pois kotoa, koska vanhempansa pelkäävät heitä voimiensa vuoksi. Muutaman vuoden kuluttua Kiriharan veljekset karkaavat tutkimuslaitoksesta maailmalle. Siitä alkaa heidän matkansa tuntemattomaan.




Juoni animessa on todella koukuttava, mutta siihen pitää keskittyä, jos haluaa pysyä juonessa mukana. Itse tajuan siitä suurinpiirtein, mut välillä tipahdan kyydistä, että mistä olikaan nyt kyse. Myös animen musiikki muistuttaa häiritsevän paljon X-Filesin tunnaria. Olen tästä todella hämilläni. Animesarjakin muistuttaa X-Filesiä, vaikka juonet ovat täysin erilaiset. Suosittelen katsomaan, jos oikeesti jaksaa keskittyä katsoa vaikeaselkoisen juonen omaavaa animesarjaa, tämä sarja nimittäin vaatii sitä. Muuten on tosi mielenkiintoinen ja jännitystä mahan täydeltä!

Tässä traileri animesarjasta:




2 kommenttia:

  1. Huhtikuussa Jyväskylään... Mä ehkä pääsisin ainakin tapaamaan jos satun olemaan porukoilla Äänekoskella silloin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Oon Jkläs 25.-26.4 päivinä et voitas vaikka käydä kahveella tai jotai (:

      Poista