torstai 23. tammikuuta 2014

Limitless undying love, Which shines around me like a million suns, It calls me on and on across the universe

Hellou! Mitäs teidän päivään kuuluu? Mulle oikein hyvää, ei ole oikeastaan mitään uutta tapahtunut, muuta kuin että sain eilen potkun pohkeeseen eräältä lämppäriltä, kun ori oli niin malttamaton ja täynnä virtaa. Kivan kokoinen mustelma on oikeas pohkees, mut ei onneks sattunut sen pahemmin, joten no panic! Tänään pääsin vielä aikaisemmin tallista. Pakkasta oli huikeat -28*C, että siinä kelissä ei ole mukavaa reenata hevosia eikä se tuntuis kivalta hevosistakaan.. Kerkesimme vaan hevoset viedä ulos, luoda paskat karsinoista ja tuoda ne kaikki takaisin tallille. Eipä sit mulle ollut mitään hommia, joten sain lähteä kotiin. Ei kait siinä, jospa huomenna pakkanen olisi lauhtunut. Ei oikeen huvita lähteä tuohon ilmaan lenkillekään, nassu ja kätöset jäätyy heti, thyii!


Mulla on uusia kuvia pitkästä aikaa ja innostuin muokkaamaan ihan urakalla! Yhdistin erilaisia universumi kuvia omiin kuviin ja säätelin sävyjä. Jostain syystä oon ihan hullaantunut universumikuviin ja niiden väreihin, ne on jotenkin siistin näköisiä! Teinpä myös uuden bannerikin, mitä mieltä olette siitä? Itse tykkään kovasti! Edellinen oli ihan jees, mut tuohon tykästyin enemmän. Esittelen tässä myös tätä ihanaa, hihatonta farkkukauluspaitaa, jossa on valkoisia tähtiä. En ole päässyt tätä kunnolla käyttämään, koska kylmät säät, mutta tää on törkeen ihana! Jotenkin kesäinen, rento, raikas ja hoikistaa kivasti :>





Mutta asiasta kukkaruukkuun, mulla on myynti-ilmoitus erästä juhlavasta vaatteesta: olisin myymässä mun juhlamekkoa pois, jota on käytetty tosi vähän, mutta se on hyvässä kunnossa. Mekossa on niskaan kiinnitettävä lenkki, selkäpuoli paljas, väri vihreä-kullan sekoitus, rintaneula keskellä mekkoa, vetoketju selkäpuolella ja helma ulottuu yli polven. Mekon merkki on DOLLAR ja koko M. Hintana 100e ja postikuluista otan 4e. Maksu mieluiten tilisiirrolla ensin ja sitten pistän mekon tulemaan postissa. Jos mielenkiinto heräsi, ottakaa yhteys blogin tai facebookin kautta nimellä Emma Laitinen :) Ottakaa ihmeessä yhteyttä jos kiinnostaa!

Puku edestä ja takaa. Kuvassa oleva huivi ei ole myynnissä.

Tarkempaa kuvaa rintaneulasta.

Puku päällä. Meitsin riparikuva, voi elämä mikä lättänaama.. .___.


Ja voihan korvamato, mut koukuttava korealainen biisi pitkästä aikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti