tiistai 28. tammikuuta 2014

Our nature does not change by will. In the winter, 'round the ruined mill, the creek is lying, flat and still; it is water, though it's frozen.





Maanantai, tämän päivän työt tallilla pulkassa ja kolmas viikko lähti käyntiin! Tuntuu siltä, kuin olisin aloittanut työssäoppimisen vasta eilen :o Ei ole kuin tämä ja ensviikko jäljellä (ja vielä sen lisäks yks viikko, mut se tulee sit kevääl vastaan). Noin muuten ei ole maailmanmullistavaa tapahtunut, kävin viime lauantaina äitini kanssa keskustassa kahtelemassa mulle uutta juhlamekkoa. Isäni täyttää 60 vuotta ja hän pitää isot kemut, joten niihin pitäis pukeutua juhlavasti. Juhliin on vielä vuosi aikaa, mutta käytiinpähän kattomassa Lilla Annican mekkoja, mutta mekkotarjonta ei ollut hyvästä päästä. Mulla on tarkka maku millasen mekon pitää olla ja kaupan mekkojen koot olivat liian pieniä mulle. Pirhana kun tekevät niin pieniä pukuja laihoille immeisille.....Viime postauksessa on myynnissä oleva juhlava mekko, joka ei enää mahdu päälleni, muotoja ja kiloja tullu lisää vuosien aikana :s Ostakaa ihmeessä pois, hyvä mekko on! Kävin myös baaris pitkästä aikaa, mut kaveri tuli kipeeks enkä saanu ketään muuta lähtee messiin, en halunnu jäädä kämpille makoilee vaa otin riskin ja lähin yksin baarikadulle kuleksimaan. Näin tuttuja siel joo ja oli kivaa, mut aina ois parempi jos ois se yks ja sama kamu, jonka kans kulkee tuolla, mut no can doo, sellast sattuu.

Ostettiin äiteen kanssa lemmikkikaupasta kisuille tollanen hieno raapimispuu pienellä hökkelillä ja parilla tasolla höystettynä. Hankittiin sen lisäks vielä kissanminttua, että ne kiinnostuis raapimispuusta kunnolla ja piristäis niiden mieltä ;) Viuhti varsinkin tykkää nukkua välil tuos alhaal olevas hökkelis ja ylimmäl tasol.

Tänää oli työntäytteinen päivä tallil, kun oli hiittipäivä hevosilla. Aina kun sain valjastettua yhen hevosen valmiiks, ulkoa tulee reenattu, hikinen hevonen ja eikun heti riisumaan valjaista. Valjastin tänään 5-8 hevosta ja sen tuntee kyllä käsissä, huhhuuu. Kädet ja koko roppa huutaa hoosiannaa, kun rymyää niiden valjaiden, kärrien ja suojien kanssa hevosten ympärillä. Mut kyllä huomaa hyvän työn jäljen ja oman kehittymisen valjastamises ja muissa asioissa, kun ainakin osa niistä opituista asioista on jääneet mieleen ja osaan valjastaa lähes rutiininomaisesti.

Liityin tossa joku aika sitten Netflixiin ja pakko sanoa, että sivusto no huippu! Oon löytänyt tosi paljon kivoja sarjoja ja leffoja mitä kattoo, mut välillä elokuva- ja sarjatarjonta pyörittää samoja ehdotuksia, kun etsii seuraavia sarjoja katottavaks. Mua harmittaa sivustossa se, että sieltä ei löydy niitä sarjoja, mitä pyörii tällä hetkellä telkkarissa, kuten Sleepy Hollow, Under The Dome ja Revolution. NyyyhEi nimittäin joka viikko ( ainakaan topin aikaan) jaksais oottaa sinne kymmeneen, että sais kattoo sen yhen jakson lempisarjasta, kun voisi mennä nukkumaan ja saada nukuttuu hyvin, kunnes herätyskello pirahtaa kuudelta aamusta. Tunti sinne tänne ei oo ihan sama :s

Nyt kun tuli puhe elokuvista ja sarjoista, haluan mainita erään elokuvan joka on ihan sairaan huono ja täysi läppä. Ja miksiköhän? Siis se on niin uskomattoman läppä, et en oo aikoihin törmännyt sellaiseen paskapläjäykseen. Sori, voimasana. Kuitenkin, leffan nimi on Sharknado ja kuinka nimihän kertoo pyörremyrskystä, joka on nostanut merestä pyörteen mukana valtavia haikaloja ja heittelee niitä sinne tänne kaikkialle ihmisasutuksiin aina LA:.n sydämeen. Ja kaikista parasta tässä on se, että nää hait äpöstää kaikki vastaan tulevat ihmiset kuivalla maalla ja kun vettä kertyy tulvien ja myrskyjen myötä, nää sankarit uiskentelee millon autoteillä, jalkakäytävillä tai vaikka sun uima-altaallas. Leffassa nähdään myös tissiä ja persettä ja sehän lisää vaa elokuvan mahtavaa suosiota.............. not. Mä en nää täs elokuvas oikeesti mitään hyvää. Ihmisten raajoja revitään ja veri lentää kuin anime-elokuvissa ja hait lentää ja örveltää minkä kerkeevät. Ei saateri sentään. Leffa ei ollut ede pelottava. Ei missään muodossa. Mä vaa nauroin. Ei ansaitse yhen yhtäkää tähteä. Katsokaa traileri nii tiedätte mistä puhun. Vaihteen vuoksi otin esille huonon elokuvan, jota arvostella ja lytätä kunnolla. Totaalisen surkea. Ei edes haitkaan näyttäneet siisteiltä tossa elokuvassa.



2 kommenttia:

  1. Moi oot kaunis ja sun kirjoitukset ovat kauniita ja mä en haluu kommaa omalla nimellä, mutta voin sanoo, että tulin blogiisi irc-gallerian blogi-yhteisön etusivun linkistä

    VastaaPoista