maanantai 28. huhtikuuta 2014

Toiselle puolelle ei yllä, Ymmärrys, vihollinen kyllä, Varmasti raiskaa maamme, jos me Luovumme rajamuurikivistämme

 
Aika jättää jälkeensä
Juhlistaa siis mennyttä
Krapulaisen lohduksi on
Arveton on arvoton
Samasta puusta veistetyt
Ihmisnahat värjätyt
Katuvalle lohduksi on
Olet maatuvaa materiaa 
 
 
Mä ei löydä sanoja kuvaamaan tätä Stam1nantäytteistä viikonloppua. Keikat olivat kerta kaikkiaan mahtavia ja täynnä mieletöntä menoa. En tiedä mitä olisin missannut, jos en olisi lähtenyt tyttöjen messiin Jyväskylään. Koko päivän oli ollut tyhjä olo, kun lähdin junalla eilen Jyväskylästä kohti Iisalmea. Fiilis oli niin sellane, et mulla ei ole elämää täällä :D  Mä haluan takas noille keikoille ja niihin hetkiin, kun nauroimme kavereiden kans itsemme kipeiksi, heitettiin älytöntä läppää ja itse keikkafiilikseen! Mä nään pojat taas vasta heinäkuussa. Qstockissa. Voi elämä miten ikävä poikia on jo nyt.
 
Jonottaminen on rankkaa puuhaa, se vaatii alkoholia. köhköh.

Jonottamisen iloa.
 
 
Kaikenlaista sattui ja tapahtui, mutta kaikesta huolimatta oli mieletöntä. Oli myös todella hämmentävä tilanne, kun olin nostamas rahaa automaatist ennen kuin mentiin baariin. Siinä vieres oli Kaikka ja Madredin tyyppejä hengailemas, kun Kaikka kääntyi mun puoleen ja kysyy: 
 
M - minä, K - Kaikka
K - Etkös sä ollu lääkäri? Joku eläinlääkäri.. joku eläimiin liittyvä?
M - Öö... eläintenhoitaja..
K -  Joo just se! 
M -  Mistä sä tiedät, että opiskelen eläintenhoitajaksi?!
K - Oon kuullut siitä.
 M - Mmitäää, keneltä?!
K - Emil taisi kertoi. 
M -  Miten ihmeessä sit Emil tietää siitä?!!
K - En tiedä, oot kai kertonu sille..?
 M - Emmää ainakaan muista et oisin kertonut siitä........
 
Sitten Kaikka pyytää yhen jäsenistä viereen ja kertoo mulle et tyypin kädestä vuotaa verta paljon, kun se viilsi sen johonkin, et mitä sille pitää tehdä. Mielessäni ajattelin, et eikö maalaisjärjen kellot soi ollenkaan päässä tuossa tilanteessa. Toisaalta kaikki olivat ottaneet alkoholia ja varsinkin tämä tyyppi, jolla kädestä pulppusi verta, silmät vaa seiso päässä et ei mitää järkee. Neuvoin sit painamaa paperil haavaa niin et vuoto tyrehtyisi, pitään kättä koholla ja putsata haava hyvin. Se tyyppi sit kilahti ja alko riehumaa käsi pystys.. Kaikasta näki et se ei kohta kestä sitä tyyppiä enää sekuntiakaan :D Säälin Kaikkaa. Free time - Baarissa tuli juteltua jätkien kanssa, kuunneltua poikien karaokesuorituksia ja kaikkee kivaaa.♥
 
 
Teksti voi olla vähän sekavasti kerrottu eri kohdis eikä ajatus raksuta kunnolla, Pahoittelen sitä. Jätänpä turhat löpinät pois ja annan kuvien kertoa enemmän tästä viikonlopusta. 
 
Lämppärinä Madred


Madredistä voisin sen verran sanoa, etten ole aikasemmin törmännyt bändiin. Ihan menevää musaa, mutta jokainen biisi tahtoi kuulostaa samalta sahaamiselta, et parin kolmen biisin jälkeen oli sellane fiilis et ei jaksais putkeen kuunnella näitä biisejä. Hyvä ja energinen meininki pojilla, siitä plussaa, mut muuten bändi ei kauhiasti innostanut.

Hiuksia hiuksia. Oih.

♥tui.

Kimi Räikkönen naamari ja FAUST.


 Lauantai-illan keikka osoittautui paremmaks ja melko usein käy niin, et toisena päivänä keikal on enemmän porukkaa = kovempi meininki. Jätkistä näki, miten ne nautti lavalla olostaan, tuulettivat ihan älyttömästi sitä, miten hyvä fiilis heillä oli ja ihmiset riehuivat keikalla kuin viimeistä päivää. Käsittämätön meno oli, ei saateri soikoon! Nää jätkät osaa viihdyttää yleisöä. Jumalauta mikä bändi.


Sensuroin järkkärin, kuva olisi ollut muuten komia ilman sen järkkärin jyrkkää naamaa. Mur.

Pojilta lähti paidat pois, ohmy♥



En osannut valita minkä näistä laittaisin tänne, koska kaikki nää on niin hienoja, et pakko oli pistää kaikki esille. Stam1na ja FAUST.

Nyt sit onkin taukoa keikoista. Festarikesäni alkaa jo kesäkuun tienoilla, nimittäin South Parkiin ei ole pitkä aika, joku kuukaus ja vähän päälle. Pitää täs piakkoin se lippu sinne tilata, muuten tulee kiire suunnitella sinne menoa. Kohta on vappukin, joten hyvää vappua kaikille, muistakaa pitää railakasti hauskaa♥

2 kommenttia:

  1. Ai että repesin tolle sun ja Kaikan keskustelulle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o, oli todella hämmentävää ja itekin hajoilen vielä tuolle keskustelulle :D:D Ja mua häiritsee se et mä en todellakaan muista kertoneeni opiskeluistani Emilille.... :D

      Poista