maanantai 7. huhtikuuta 2014

I am the story that will read you real, Every memory that you hold dear

 
 
" I am the journey,
I am the destination,
I am the home
The tale that reads you
A way to taste the night,
The elusive high
Follow the madness,
Alice you know once did"






Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi kolmen päivän ajalta.

Juu eli Veera kalautti minua tällaisella kolmen päivän haasteella. Huihui, saa nähä mitä tästä tulee!

Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:

AAMU – NAAMA – HIUKSET – RUOKA – TÄRKEINTÄ – PÄIVÄ – ILTA – PÄIVÄN KUVA

+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen;

1. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Kaksonen.

2. Osaatko valehdella? - Kyllä. En kehu tätä ominaisuutta millään lailla, mut joskus joutuu vääntään valkosia valheita jos isompiakin päästäkseen jostain pinteestä. Not good.

3. Pidätkö itseäsi luotettavana? Pidän. Moni on avautunut mulle hyvinkin synkistä asioista, joista vaikenen kuin muuri.

4. Miksi aloitit bloggaamisen? Aloitin bloggaamisen vuonna 2010, mulla oli halu ilmaista itseäni ja keino avautua asioista, mutta kuitenkin asiallisella tasolla. Jakaa omia ajatuksia, kiinnostuksen kohteita, asioita ja tutustua uusiin bloggaajiin!

5. Oletko onnellinen? Jostain syystä mulla on vaikeeta vastata tähän kysymykseen. Sana onnellinen tarkoittaa mulle sitä, että kaikki on omassa elämässä prikulleen kuin sen haluaa olevan ja hymyilee maailmalle niin että suupielet repee ilosta.  Kuitenkin perusasiat kuten oma terveys, perheasiat, ihmissuhteet, koulu/ työ yms. ovat kunnossa, joten koen että olen ihan suht onnellinen.

6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon? Ei tule mieleen sellaista asiaa, jota katuisin. En muutenkaan jää sellaisia miettimään kovin pitkäksi aikaa, koska show must go on ja elämä jatkuu.

7. Raha vai rakkaus? Jaa-a. Rakkausrintamalla on todella hiljaista ja meikä tarttis kipeesti rahaa. Sorry, mut mä valitsen rahan.

8. Onni vai terveys? ööh, en ymmärrä tämän tarkoitusta, mut sanon että onni.

9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä? Isälle tai sähkömiehelle, hähä.

10. Mikä on sinun hurjin unelmasi? Laulaa loppuunmyydys stadionis bändi soittaen taustal tai ulkomaille valokuvaamaan luontoa ja eläimiä!

11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi. 

Kaksonen 21.5-20.6
Kaikki ei nyt mene aivan niin kuin haluaisit. Sinun täytyy sovittaa omat tarpeesi ja toiveesi muiden tarpeisiin ja toiveisiin, niin asiat alkavat sujua paremmin.

12. Kadehditko ihmisiä? Joskus. Ei pitäisi lähteä vertailemaan itseään muihin, koska kaikki ovat erilaisia ja kaikki ovat kauniita, taitavia ja persoonallisia sellaisenaan kuin he ovat. Harva meistä on täysin tyytyväinen itseensä, mutta pitäis muistaa se että kaikki ovat yhtä arvokkaita!

13. Millainen olisi unelmasinä? Jaaaaahas. Urheilullisempi, vähemmän stressaava, spontaanisempi, viettäisi enemmän aikaa ihmisten kanssa ja hoikempi vartalo ois jees. Muuten olen tyytyväinen ja ylpeä itsestäni!

14. Kuvittele itsesi 10 vuotta eteenpäin. Missä olet ja mitä teet? Olen silloin 31-vuotias, omfg........ Kaipa minä olen töissä lomittajana tai jo löytänyt sellaisen pihattonavetan, missä olla vakituisesti töissä karjahoitajana, toivon mukaan en olisi enään Iisalmessa. Asuisin jo ehk makotitalossa, ihuna alaskanmalanmuutti (= koira siis!) tai kissa lemmikkinäni. Vaikee sanoo mitä elämä tuo tullessaan :D

15. Suurin ensi kesän suunnitelma? No Ruotsinmatka on aika iso juttu, tulee jo ennen kesää, mut mut kuitenkin. Sit uusille festareille rellestämään!

16. Milloin viimeksi itkit? Oisko viikonloppuna, kun katoin Treasure Planet Disney leffan ja kyllä, itkin kaks kertaa. Voi elämä mikä itkupilli olen................

17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa? Sitä passaa hyvinkin miettiä. Edellisten suhteiden taustat voivat vaikuttaa voimakkaasti asiaan ja ihmisten luonteenpiirteet ja temperamenttisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

18. Seurusteletko? En.

19. Haluatko mennä naimisiin? Tällä hetkellä olen sitä mieltä, etten halua. Minä haluan olla vapaa niin kauan kuin haluan ja jos se ukko joskus tulee nurkan takaa vastaan tai tippuu vaikka puusta alas, nii tulkoot. Muuten ei ole mihinkään suhteeseen kiirettä. On hyvä näinkin.

20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? Vaikuttaa tosi kivalta, yay!

Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa. Mun kuvissa lähinnä se tarkoitus tai kohde on tärkeä.

Haaste lähtee näille neitosille: KristiinaIda ja Rea !

Kuvat:


Koti, kesä, Koukunjoki ja mun kauniit varpaat.
Musiikki, keikat. Kuvassa Stam1na.

Valokuvaus.
Eläimet, kuvassa entinen koira Pessi ja nykyinen Elli ♥
Taide, piirtäminen, itsensä ilmaiseminen. Aivopieru.

4 kommenttia:

  1. Jee, aloitit tämän! ^_^ mahtava fiilis välittyy tuosta koukunjoki-kuvasta... Jään oottelemaan postauksen loppuja osia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin aloitin! Olisin halunnut alottaa aikasemmin, mut oli muuta hässäkkää meneillää. Joo äläpä, tuli kauhia ikävä kesää, aurinkoa ja lämpöä, tuo kuva suorastaan huokuu niitä kaikkia♥

      Poista
  2. Hitsi että mää repesin tolle ajatukselle, että joku mies yhtäkkiä tippuu puusta alas ja sit sen kanssa päätyy vielä naimisiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xDD Sitä ei koskaan kuule tiedä mistä ja miten se mies tupsahtaa nokan eteen!

      Poista