torstai 10. huhtikuuta 2014

Day 3 - You know, There's nothin' better for your soul, Than lyin' in the sun and listenin' to rock'n roll

 
 
 Jaahas, se ois semmonen juttu että viimeistä viedään haasteessa! Mukava päivä taas takana. Mulla ois ollu koulua tänään, mutta koska en saanut hommattua mistään paluukyytiä koulusta kotiin. Oli pakko laittaa viestiä maikanopelle, etten pääse kouluun paluukyydin puutteen takia. Olisi ollut vain kolme tuntia matikkaa, nii ei siinä oo järkeetä, jos ei pääse koulusta kotiin hetimmiten tuntien jälkeen. Vanhemmilla oli menoja, he eivät päässeet hakemaan mua koulust kuitenkaan. Sen sijaan tein muuta hyödyllistä tänä päivänä, kuten tehtäviä ja siivoilua!

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA
 + Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU.



Heräilemisen ja aamupalan jälkeen pistin hihat heilumaan, radio rock kanava auki ja eikun siivoomaan kämppä lattiasta kattoon! Heitin matot pihalle tuulettumaan, imuroin lattian, pyyhin kaikki pölyt, tasot ja seinien listat, pesin suihkuhuoneen, luuttusin lattiat.. huhhuijjakkaa. Plus matot eivät olleet mua kohtaan kivoja, kun kolme kertaa joku matoista oli lentänyt mattotelineeltä maahan.... murrr! Siivous tuli kuitenkin tarpeeseen, en muista millon viimeks siivosin kämpän oikein kunnolla.. :D 

NAAMA ja HIUKSET.



Naturellilla mentiin tänäänkin, ei ole edes ripsaria ripsis. Hiuksetkin on jopa kiinni! Mä pidän hiuksia harvoin kiinni, mut jos olen töissä tai siivoilen (kuten tänään tein), niin pakko se on letti laittaa kiinni, ettei ne ole jatkuvasti näköesteenä. On luontevampaa pitää hiukset auki ja antaa niiden olla vaa. 

RUOKA. 


Keitettyjä nakkeja ja makaronia, ketsuppi toimii jonkinlaisena kastikkeena. Rahat on sen verran tiukalla, ettei rahat riitä niinsanottuun parempaan ruokaan. Mut nälkä lähtee! Ja sitä kun tekee tarpeeks paljon, sitä riittää kahdelle kolmelle päivälle eikä tarvitse miettiä, mitä seuraavana päivänä söisi. Siinä mielessä tässä ruoassa on puolensa! Nuudeleiden jälkeen syön makaronia toiseks eniten. Makaroniin en oo vielä kyllästynyt enkä sen puoleen nuudeleihinkaan! 

TÄRKEINTÄ.





Oma puhdas kämppä♥ Siivoilun jälkeen kun katto kämppää ja omaa kädenjälkeä, siitä tuli todella hyvä fiilis. Ei ole enään niin sikolätin näkönen kuin pari kolme tuntia sitten oli aamupäivästä :D Vaikee myös kuvitella, että elokuus tulee 2 vuotta täyteen, kun oon asunut täs kämpäs ja keskustas ylipäätään. Tää on oikeesti ihana kämppä. Tämä on mun maailma, missä voin olla yksin omien ajatusten kanssa ja asiat on miten itse haluaa niiden olevan. Oma rauha ja tila. Mun on hyvä olla tässä kämpäs. 

ILTA.


Kun olin saanut kämpän siivoiltua, datasin jonkun aikaa ja kävin pienellä lenkillä. Sen jälkeen teki mieli jotain hyvää ja kaupasta lähti sipsiä, dippiä ja kokista. Mielessä oli myös kattoo joku kiva leffa. Tämä The Traveler - elokuva pisti silmään ja päätin katsoa sen. Koko elokuvan ajan mulla oli sellane wtf - fiilis. Kerron juonen lyhyesti: Kyse on mysteerisestä kulkurimiehestä, joka vaelsi pikkukaupungin poliisiasemalle ja tunnustaa 6 ihmisen murhan, joista yksikään ei ole tapahtunut - Vielä. Paljastan sen verran elokuvasta, että kulkuri osoittautuu lapsimurhaajaksi, joka oli tappanut etsivä Blackin tyttären. Muutama vuosi taaksepäin kun tämä tapahtui, Black poliisijoukkoineen yritti saada selville kulkurilta, missä tyttö on ja hakkasivat sun muuta tätä tyyppiä saadakseen totuuden miehestä. Se väitti olevansa viaton. Tarpeeksi kovasti hakattuna se näytti muka kuolleen, mut jäi henkiin. Se palasi poliisien luokse ja tappoi ne yksi kerrallaan. Huhhuh.

Ymmärsin kyllä että kulkuri halusi kostaa mitä hänelle tehtiin,  mutta en syytä sen lapsen tappamiselle. Kyllä, tää on elokuvaa vaan, mut mä silti mietin tällaisia ja perinpohjaisesti. Val Kilmerin tapa näytellä tota roolia oli todella vaikuttava. Niin viilipytty, mutta raaka. Elokuva oli ihan hyvä, mut ihmeen paljon raakoja kohtauksia oli elokuvas. Mä spoilaan taas, mut tyyliin kielen leikkaamista saksilla ja lapiolla hakkaamista niin että suolet lentää pihalle. Onneks söin vain sipsiä enkä mitään lihaisaa ruokaa, ois varmaa mennyt ruokahalu lopullisesti.. :D

PÄIVÄN KUVA.


Trolollololoo! Eilisen samurai-piirroksen jälkeen kuuntelin ihan himona Finntrollia ja Under the Bergets rot - biisin inspiroimana(mikä on tossa ylhäällä linkitettynä) aloin piirtää peikkoa, joka söi ihmisiä yksitellen suihinsa. Työstin sitä pitkään, kunnes katoin kelloo ja huomasin sen olevan kakstoista yöllä. Huppista, yölliset inspiraatiot vievät mun yöunet vähiin....Tein piirroksen valmiiks tänään ja tästä tuli yllättävän veikeä! Vois näyttää paremmaltakin, jos oisin tehnyt taustan peikon ympärille ja enemmän panikoivia ihmisiä juoksentelemaan karkuun hirviötä. Mut ei, emmä jaksa enkä osaa. Oon tyytyväinen näinkin :>

Haaste tehty! Tätä oli vähän työlästä tehdä, kun piti välillä muistuttaa itseään ottaa kuvia päivän haastetta varten, mut tätä oli silti kivaa tehdä. Ei noi päivät oikeestaan eroa toisistaan kovin paljoa, mut toivottavasti näissä on ollut edes jotain lukemisen arvoista settiä :) 

6 kommenttia:

  1. Näitä on kiva lukeee :p vaikkei oiskaan "ihmeempää" =) parhautta on kavereiden blogit, näkee miten heidän päivät on menneet =) ja tää haaste oli aivan erinomainen sen suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Niin mustakin tää haaste oli siinä mieles kiva, et pääsi vähän kurkistamaan sen avulla kavereiden arkea ja muutenkin miten he voivat, vaikka ei säännöllistä yhteyttä olis ihmisiin :)

      Poista
  2. Näyttääpäs kivalta tuo sun kämppä. Itselläkin toiveissa tuollainen keittiö ja lattia tulevalle kämpälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mä en hirveesti tykkää lattian väristä, sävy ois voinu olla vähän lämpimämpi, mut siisti ja hyvännäkönen on noin muuten :)

      Poista
  3. Ää :D Alko kans tekee mieli nakkei ja makaroonia ku näin ton sun kuvan! Pitäsköhän lähteä kauppasta hakemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, sillä kyl lähtee nälkä äkisti, jos ei muuta satu olemaan :DD

      Poista