keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Day 2 - You say you are a holy man, but what is it you do, Of where I stand there's nothing, but a hollow man I see.

 
 
Tämä päivä on ollut mukava, joskin ajatuksia herättänyt ja avannut silmäni toisella tavalla. Mulla ois pitänyt olla koulua, mutta suurin osa luokkalaisista lähti Lahteen katsomaan Taitajat - kisoja, joten mulle ei ois ollu mitään tekemistä koulussa. Mä meinasin lähteä sinne, mutta koska mulla oli monta reissua putkeen viime viikolla ja olivat todella uuvuttavia, mä päätin jättää tämän reissun välistä. Sinne ois joutunut tosi aikasin herään, pitkät bussimatkat, muutama hassu tunti heilumista Lahden nurkilla ja myöhään illalla takaisin Iisalmeen. No thanks. Sain kuitenkin päivän kulumaan yllättävän nopeasti, aika vilahtanut ohi silmien totaalisesti! 

Unohdin eilisestä haastepostauksesta Ilta - kohdan, mutta katotaan jos tähän saisin sen ujutettua. Ruoka - kohtaa en pystynyt tekeen parin muuttujan takia, elekee suuttuko jos postaus ei ole niin justiinsa!

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU.


Näin vapaapäivän kunniaksi päätin nukkua niin pitkään kuin halusin. Tosin heräsin ekan kerran seittemän aikoihin aamusta, mutta sain unen päästä kiinni uudestaan ja herätyskello pirahti puol kymmenen aikoihin. En kuitenkaan vielä noussut ylös, vaan makoilin sängyssä lämpimän peiton alla. Ihanaa kun ei tarvinnut herätä aikaisin aamusta kouluun! Sai oman tahdon mukaan heräillä ja nousta ylös ilman kiirettä ja kouluunmenoa mielessä. Aamupalan syötyä päätin laittaa kuuman kylvyn valmiiksi ja veden sekaan vanilijan tuoksuista kylpyvaahtoa. Ai että teki muuten höpöä päästä ammeeseen rentoutumaan ja lojua omassa rauhassa! Varmaan tunnin verran olin kylvyssä, jossai välissä lisäsin lämmintä vettä, ettei vesi menisi kylmäksi. Multa puuttuu oma kylpyankka tai joku vastaava elukka kylpyihin, en oo saanut aikaseks hankittua. Kai sitä saa olla vähän lapsellinen? :D

NAAMA.


Kylvyn jälkeen tuli itelle niin puhdas fiilis, että päätin olla tunkematta naamaan meikkiä, ainoastaan laitoin vähän ripsaria ja kulmiin vähän väriä. Kivat silmäpussit ja tumman silmänaluset..... ugh. Melko naturelli naama kuitenkin.

HIUKSET. 


Samoilla linjoilla mennään kuten eilenkin: hiukset suorina. Tosin en tupeeraanut tai laittanut lakkaa hiuksiin ollenkaan. Hiukset ja naama saivat  siis pitää myös vapaapäivän meikkimömmöistä ja lakoista! On hyvä antaa hiusten ja naaman hengittää kunnolla.


TÄRKEINTÄ.


Levyt, musiikki. Ilman sitä, ei mun elämässä olisi mitään sisältöä. Tossa kuvassa näkyy vain pieni osa levyistä. Löytyy panteraa, MUCCua, Profanea, kuin myös Neljä Ruusua, Happoradiota ja Ozzy Osbournea. Pakko todeta, et mun musamaku on järkyttävän laaja! Nyt kyl kuuntelen musaa koneelta, Bon Jovi soi taustalla. Mut joskus tekee mieli levyjä soitella, pistää nupit kaakkoon radiosta niin että naapuritkin kuulee, millasta musaa tämä likka kuuntelee! :D

PÄIVÄ.


Vihdoin pääsin näkemään tämän elokuvan ja herrajestas se oli uskomaton. Ei voi oikeesti sanoin kuvailla, miten oikeassa leffa voi olla monessa asiassa. Koko maailmasta, ihmisistä, miten huonosti luontoa ja eläimiä on kohdeltu vain ihmisen oman tarpeen, himon ja halun mukaan. Aion tästä leffasta tehdä erillisen postauksen, mut voi herrajukara, tämä elokuva pisti ajattelemaan ja paljon. Ja Russell veti roolin upeasti, oih että! Suosittelen lämpimästi katsomaan sen, siinä on jonkun verra puhetta Luojasta, Aatamista & Eevasta, kielletyistä hedelmistä, mutta muuten ei sisällä ihan älytöntä jeesustelua. Lähdin leffaan yksin, en vaivautunut soittelemaan ja kyselemään ihmisiä lähtemään mukaan, se on oikeesti turhauttavaa. Nautin kyllä leffahetkestä täysin siemauksin, että ei se todellakaan haitannut tuo yksinään lähtö leffaan.

ILTA.


Ilta kulunut samuraimiehen piirtelemisessä. Vaikutteita netistä poiminut ja musiikin inspiroimana teki mieli vääntää taas soturiukkoja. Komeudesta en mene takuuseen, mut asennetta jätkäs on, hihi. Ilta inspiraatiot on kivoja. Ihmekseen mun luonnoslehtiä tuli täyteen piirroksista, täytyy hankkia uus lehtiö koululaukkuun, muuten piirtely kohdistuu muistiinpanojen taakse ja käsiin.. :D

PÄIVÄN KUVA.


Hihiihoho, hajosin kuvalle totaalisesti, kun avasin Facebookin aamutuimaan. Mä niin tykkään näistä disneykuvista, joista on väännetty kaikkee hauskaa ja jaan niitä faces vatsa kippurassa :D Tällaset piristää mieltä ja kummasti! Tämmöstä tänään, katsellaan mitä huominen tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti