sunnuntai 1. joulukuuta 2013

We were in flames, I needed I needed you, To run through my veins, like disease, And now we are strange, strangers




Olin melko varma, ettei lunta sataisi tänä vuonna ennen joulua, mutta taisin olla väärässä. Nyt on pari päivää putkeen pyryttänyt lunta ihan kunnolla korvessa eikä sille näytä tulevan loppua. Kerrankin ulkona on valoisaa! Lumi ei kuulu mun lempiasioihin talvessa, mutta se kuitenkin tekee ulkoilmasta paljon valoisamman. Pimeä ulkoilma kuin esterin perseessä ei houkuta yhtään lähtemään lenkille tai muuten ulos tepastelemaan.

 Perjantai-iltana ja lauantai aamuna pidin taloa pystyssä ja hoidin lehmät navetalla yksinäni, kun veljet ja vanhemmat olivat millon pikkujouluissa tai muissa pirskeissä. Aamulla tosin isoveli oli aamulypsyllä mukana, mut edellisenä päivänä tein iltalypsyn itse. Ei ollut ongelmia ilta- tai aamulypsyllä, kun elukat ovat tosi rauhallisia eikä ollut erikseen lypsettäviä lehmiä tai juotettavia vasikoita. Hymiö-niminen lehmä päätti siinä aamulpsyn jälkeen ruveta poikimaan ja vielä viikkoa aikaisemmin ennen varsinaista arvioitua poikimispäivää. Maailmaan putkahti hemmetin iso blondie- liharotuinen lehmävasikan rötkylä. Ei valitettavasti jää meille, se lähtee muualle tilalle muutaman päivän sisään.

Nii ja mun on pitänyt kertoa myös meidän toisen koiran Pessin kohtalosta, jota oltiin myymässä pois kun se pissi joka paikkaan eikä siitä tullut kerta kaikkiaan loppua. Isälle oli monia ihmisiä soitellut ja osoittanut kiinnostustaan koirastamme ja Pessi lähti Kiuruvedelle jonkun pariskunnan matkaan, joilla oli jo yks koira hankittuna. Isän mukaan olivat todella eläinrakkaita, mukavia ihmisiä ja ensivaikutelma oli todella hyvä. Olivat jopa käyneet meillä ja ottaneet heidän koiransa mukaan, jotta Pessi ja niiden koira tutustuisi toisiinsa. Pessi oli kuulemma ollut vähän niskakarvat pystyssä, mut ajan kanssa rentounut ja temmellyt toisen koiran kanssa kuin oisivat aina ennenkin tehneet sitä. Välillä ikävöin Pessiä, mutta nyt ei ole pissaongelmaa koirien kanssa ja isä pystyy keskittymään Elliin.

Pessi♥ mulla on ikävä sua. 

Nyt jos siirtyis sohvan puolelle makoilemaan ja kattoo taas pari jaksoa Arrowia ennen nukkumaan menoa. Ei muuta kuin hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :>






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti