torstai 19. joulukuuta 2013

We gotta live it up til it's gone, Cuz we won't be around too long, Life goes on

Tonttutyttönen~
Maailman parasta joulumusaa!
BLD-huppari ♥


Näetkö jossain tontun?

LOTR-boksi | CDON.COM
Ah, mulla on vapaapäivä! Tai no etäpäivä, mutta kutsun sitä vapaapäiväksi. Huomenna viimeinen koulupäivä ja sitten lomalle! Ostin eilen viimeiset joululahjat ja posti piristi mua LOTR-leffaboksilla. Ihmeen pitkään kesti paketin tulo CDON.COM:ista, mutta onneksi se tuli perille asti. Alotin eilen katsomaan LOTRia ja tänää katon sit molemmat, jos vaan aika riittää. Tilasin itselleni joululahjaksi Black Light Discipline:n hupparin, koko on L ja mä niin rakastan tota hupparia! Mulla on se lähes koko ajan päällä, olin sitten koulussa tai kämpillä. On ehkä pikkusen iso, mut tykkään isoista huppareista. Se on iso ja niin lämmin

Aikasemmin mulla oli erään tapauksen jälkeen mulla oli hyvinkin sekava ja surullinen fiilis, mut nyt voin hyvin. Koulu ja muut asiat ovat onneks pitäneet mut jotenkin koossa, ettei ole tarvinnut asiaa aatella. Myös vanhempien ja kavereiden kans keskustelu siitä on todellakin helpottanut, kiitos siitä heille En todellakaan tiedä, mitä tekisin jos mulla ei olis niin mahtavia kavereita ja vanhempia. Oisin aika lost siinä tilanteessa.

Tänää ois tarkoitus tehdä loput hevosenhoidon nettitehtävät pois alta, pyykätä ja ninjailla Legolasin  ja kumppaneiden kans ja antaa köniin örkeille. Tarkoitan siis katsoen elokuvia... :D

Saa nähä tulenko saamaan töitä tammikuussa kovinkaan paljon, kun se aika vuodesta on yleensä hiljainen lomituspalvelussa eikä ihmiset ota lomittajia töihin enään niin paljon, koska ne ovat kalliita ja tottahan se on. Mut kyl lomittajienkin on tienattava rahansa jostain! Kuulin tossa parisen viikkoo sitten, että Ylä-Savon lomituspalvelusta on lomautettu ( tai jotain sinne päin) 11 lomittajaa pois. Suurin osa lomittajista on ikäluokaltaan vanhoja ja hyvin pieni osa  nuorista hakeutuu lomittajan töihin. Tiedän ehkä kaks ihmistä, jotka tekee työkseen lomittajana tai ovat tehneet niitä töitä. Lomittajana tienaa ihan hemmetin hyvin, mutta työ on fyysesti ja henkisesti raskasta ja se on kaksiosainen työ (aamu- ja iltatöinen).  Toivon mukaan saisin töitä 6 viikon ajaksi, muuten joudun menemään kotiin ja siellä olla töissä vanhemmille. Onhan sekin vaihtoehto.


Katsoinpa pitkästä aikaa jotain animesarjaa. Keräsin listaa niista mitkä kiinnostaisi katsoa ja aloitin Devil May Cry - sarjasta. Sarjan päähenkilö Dante on käsitteekseni puoleksi demoni ja puoleksi ihminen. Hän tekee työkseen tutkijana/ palkkamurhaajana ja samalla metsästää demoneja aseillaan ja miekallaan. Hän on ehkä luonteeltaan itsekäs ja ilkikurinen suurisuu, mutta mahtava hahmo! Ei sovi ehkä herkkähermoisille, sarjassa lentää verta ja demoninpäitä sen verran paljon, että en oo ehk missää muussa animesarjas nähny niin paljon tappelemista. Tykkäsin sarjasta, vaikka siinä olikin vain 12 jaksoa. Sarjan on ohjannut Shin Itagaki ja sarjasta on tehty 4 pleikkaripeliä. Kelpais niitäki pelata!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti