sunnuntai 29. joulukuuta 2013

The sun hits like a bullet of faith, And then suddenly I'm wide awake, Fake bliss, our apology's made, Was an enemy with no escape

Heipodei ja hellät tunteet! Oon pitänyt bloggaamisesta vähän lomaa ja kerätä samalla niitä postauksen aiheita. Lahjoja tuli jouluna aikas paljon, mikä oli iso yllätys. Sekä vanhemmilta että sukulaisilta tuli ihania ja tarpeellisia lahjoja, tykkään niistä niin kovasti!


Tänä aamuna otettu kuva. Eiks ookki luminen ja tuiskunen keli? 
Lapasia ei voi olla koskaan liikaa, nää on niin söpöt!
Beyónce Heat- hajuvesi, käsirasva ja suihkugeeli.
Lahjakortti kasvohoitoon, thanks mother♥
Kirjaa toivoin äidiltä, mut hän hankki lahjaks myös grafiikkakyniä. oijoi!
Tää oli niiin huippu lahja, rakastan teetä! kiitos Reetta♥
Oon jo kauan halunnut tällasen ison kynttiläjalan ja nyt sain sen!
Pikkuveli tietää mun leffamaun. Mahan täydeltä Batmania, ahh♥

Loman aikana oon nukkunut pitkään, aina 10-11 asti, katsonut elokuvia, animesarjoja, syönyt hyvin ja ollut isälle kaverina navetalla. Aika leppoisaa siis. Tapaninpäivänä olin Tapsan tansseis kaverin bileis ja baaris, mut fiilis baarissa meni lyttyyn kokonaan, että lähin jo yhden tietämissä kämpille nukkuun. Minä, joka hirmuisena party animalina bailaan pilkkuun asti, lähti paljon aikasemmin pois baarikadulta. Noh, no can do, ei vaan ollut fiiilistä enää olla. Mitä sitä turhaan sinne jää norkoilee. 

Uuden vuoden suunnitelmatkin ovat täysin auki. Mua ei houkuta viettää UV:tä Iisalmessa. Tekis mieli lähtee bailaa Kuopion nurkille pitkästä aikaa, kunhan vaan saisin sinne jonkun lähtemään. Muutamilta on kyselty ja odotan vastausta heiltä. Jos ei onnistu niin nähtävästi jään himaan ja vedän vaikka kalsarikännit. On seki kait jotai :D

Viimeisin animesarja, jonka katsoin oli Togainu No Chi. Kyseisen sarjan juoni muistuttaa vähäsen Nälkäpeliä, mut tuossa sarjassa on tarkoitus kerätä muilta peliin osallistuneilta kaulakorumerkkejä ja kun on tietty merkkimäärä kerätty, hän pääsee haastamaan iI Ren Colosseumin areenalle. Animena todella kiinnostava ja mukaansatempaava. Hahmot ovat niin jumalaisen komeita, voi tsiisus!



Viimeiset 2013 vuoden päivät ovat käsillä. Tämä vuosi täynnä hienoja ja vähemmän hienoja muistoja, mutta se kuuluu elämään. Toivottavasti seuraava vuosi oli parempi. En aikonut uudenvuoden lupauksia tehdä, mutta yhden teen: Olisin enemmän ystävien kanssa ja pitäisin heihin enemmän yhteyttä. Siinä on ainakin parantamisen varaa.





6 kommenttia:

  1. Tuu tänne uv:ks ;) matkakaan ei oo kovin paha.................. XD vitsi vitsi ♥ toivottavasti saat jotain tekemistä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuokaa ois paha idea, mut ei oo ny oikee varaa lähtee niin kauas :s Toivon mukaan sais!

      Poista
  2. Tosi paska juttu että Suomessa ei ollut luminen joulu, paitsi lappilaisilla :/ Vetää varmasti apeaksi. Toivottavasti ensi vuonna olisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä se mua haittaa ettei joulu ollut luminen, mut ei toi musta joulukaa kovin nätiltä näytä :o Se nähdään seuraavana talvena!

      Poista
  3. Ooooo, ihana kynttilänjalka! Mäkin haluaisin jonkun tuollaisen oikein ison! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Oon tollasesta isosta kynttiläjalasta haaveillu jo pitkään ja toive sit toteutui, kiitos äiteen :)

      Poista