perjantai 13. joulukuuta 2013

Lost in deep winter - broken down, decayed, Now just the memories remain

Yrjö Yksisarvinen tipusiivineen. Ruotsintunneilla on aina kivaa. 
Kohta tussahtaa. höhhöö!
Ellillä on ikioma paikka♥




Pitkä viikonloppu taas edessä, meitsi niiiin likes! Etä- ja rästipäivät tulivat mukavasti loppuviikolle peräkkäin. Koulun jälkeen lähdin himaan ja tulin sit tänään takas kämpille. Eipä mennyt aamu ihan suunnitelmien mukaan: Myrsky oli riehunut keskiviikko - torstai välisenä yönä ja sähköt olivat katki muutaman tunnin ajan. Onneksi meillä on yhen naapurin kanssa yhteisomistuksessa sähköä tuottava agrikaatti-kone, jonka isä haki sit naapurilta heidän saatua omat lehmät lypsettyä ja maito jäähdytettyä. Me pääsimme vasta yhdeksältä lypsämään, kun normaalisti oltaisiin aloitettu jo aamukuudelta... Navetan rouvat eivät olleet siitä kovin iloisia ja usealla lehmällä oli tissit niin tuhannen täynnä, et meinasivat pökrätä omaan parsipaikkaansa ja maito vuoti vetimistä kuin Niagaran putous plus lypsy kesti puolituntia pitempään :c Mut selvittiin siitä kunnialla! Ilman agrikaattia ei ois tullu lypsämisestä yhtään mitään ja maito menis tankissa pilalle. Lypsyssä meni puoltoista tuntia, mutta kaikki hommat tulivat tehtyä kunnialla loppuun. 

Oon myös värjännyt hiukseni pitkästä aikaa. Mä vaan tykkään niin kovasti tästä punaisesta väristä että ei mitään rajaa ♥♥ Aluksi en meinannu värjätä, koska lomitusjaksoon ei oo pitkä aika, mutta oon lauantaina menos viihteelle pitkästä aikaa ja ensviikolla on bileet kaverilla, nii pitäis hiukset kuitenki olla kuosissa! 

Oon nyt tässä parin päivän sisään huudattanut kaikkea elektro,-house,-dj- ja dancemusaa sekä katsellut kaiken maailman livetaltiointeja ulkomaalaisilta konemusafestareilta, kuten Tomorrowlandin videoita. Arvatkaa onko matkakuumetta ilmassa?! NO ON. Tahtoo tyyliin Ibizalle bailaamaan hyvän kaveriporukan kanssa päivät ja yöt eikä huomisesta mitään tietoo. Ois niin helvetin siistiä! Kauhee ikävä kesää, valoa, aurinkoa, lämpöä ja niitä fiiliksiä kesän aikana. Näistä videoista tos alla huokuu kesäistä meininkiä miljoonasti että huhhuuuu, minen kestä! Ja toi musa on vaan niin tajunnanräjäyttävää, suosikeiks on noussut Afrojack, Steve Aoki, Zedd ja Marrin Garrix. Oletteko te kone- ja elektronisen musiikin ystäviä? Kertokaa ihmees hyviä DJ:tä jos tiedätte!

Nyt viikonloppuna on pitkästä aikaa jotain menoo eli tänään leffaan kattomaan kauan odotettu Hobitti: Smaugin autioittama maa - leffa Reetan kanssa, toivottavasti on hyvä elokuva! Arvostelujen perusteella se ei ole kuulemma kehumisen arvoinen, mut koska lohari oli tehty hyvin, se oli jossai arvostelussa saanut 3 tähteä. Noo, muodostan omat mielipiteeni leffasta, odotan ainakin innolla leffaa! Sit huomenna pitkästä aikaa Iisalmeen viihteelle. Oon ollut kuukauden poissa Iisalmen baarikaduilta ja on itse asias tehnyt hyvää. Luvassa on myös bileet Bepopissa, wuhuuuu party hard!

Niin ja suoriuduin tosi hyvin näytöstä, joka oli sillo maanantaina iltana. Opettajan kyydissä menimme meille ja K3 eli kiitettävä napsahti jälleen kerran! Nyt on sekin alta poissa ja saa keskittyä tulevaan työrupeamaan.

Hyvää viikonloppua kaikille mussukoille! ♥  tässä kesäisiä ja musantäytteisiä videoita! Suosikkini ehdottomasti on toi Turbulence - biisi, ohnam!  Näistä tuleekin hemmetin hyvä bilefiilis, huomista odotellessa ♥






2 kommenttia: