maanantai 23. joulukuuta 2013

They know that Santa's on his way, He's loaded lots of toys and goodies on his sleigh, And every mother's child is gonna spy, To see if reindeer really know how to fly

gunGRAVE - animee.
Party woman~





Lasillisella Jonnan kanssa Irkussa♥

Nyt kun rustaan tätä postausta blogiini, olen omassa huoneessani, sohvalla makaan viltin alla ja Viuhti-kisu nukkuu jonkilaisessa myttyrä asennossa pää kallellaan ja ynisee unissaan. Miten sulonen pallero. Löysin eilen gunGRAVE - nimisen animesarjan ja siitä katsonut jo 6 jaksoa nauttien samalla valkkaria parin lasillisen verran. Söimme jouluaterian tunti sitten ja vieläkin on mukavan täysi olo. Koti on siivottu joulua varten ja kävin tänä aamuna tekemässä viimeiset siivoukset navetalla ja harjasin lehmätkin, jotta niilläkin olisi hieman joulumieltä. Nyt on ihanan levollinen ja mukava fiilis. Ei stressiä, kiireitä tai murheita. Voin todeta, että mulla menee nyt mukavasti. 

Nämä kuvat on viime viikolta. Paremmissa tamineissa olin viihteellä lauantaina ja oli kaikin puolin hauskaa. Raskasta Joulua - levyä ollaan huudatettu ahkerasti kilpaa äiteen kanssa, kun hän ei tykkää RJ:n musiikista. Kävin torstai-iltana kaverin kans yhdellä Irkussa juhlistamassa alkavaa lomaa jutellen ja nautiskellen harvinaisen hyvää aussivalkkaria. Isä toi eilen joulukuusen tupaan ja perinteisesti minä olen se, joka koristelee joulukuusen koreaksi. Isä tai joku veljistä laittaa tähden kuusen huipulle. 

Huomenna onkin sitten jouluaatto. Saa katsoa elokuvia, syödä suklaata, lahjat jakaa perheen kesken ja nähdä heidän ilmeensä lahjan nähdessään. On ehdottomasti katsottava Lumiukko- ja Samusirkan joulutervehdys elokuvat joka joulu. Se on ehkä parasta iloa, jonka voi nähdä toisesta ja jakaa sitä toisten kesken. En tykkää jouluhössötyksestä tai jeesustelusta. Joulu itsessään merkitsee mulle vain rauhoittumista ja perheen kanssa olemista. 

Toivotan kaikille lukijoille rauhallista joulua ja Uutta Vuotta 2014! Tuokoon tuleva vuosi kaikille iloa ja ihania asioita elämään :)♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti