torstai 28. marraskuuta 2013

All the white horses are still in bed, I tell you that I'll always want you near, You say that things change my dear

Ajattelin tässä postauksessa kertoa keikoilta napatuista tavaroista, mitä on kertynyt talteen vuosien varrella. Sitä ennen vähän kuulumisia! Perus koulumyllerrystä ja paineet koulun suhteen onneksi on hieman helpottuneet. Kaksi projektia tehty, kaksi jäljellä. Olisi myös suunnitteilla aloittaa opinnäytetyö, mutta sen aloitus menee varmaan helmikuulle, kun työt on loppuneet ja koulu alkaa. Raskasta Joulua - keikasta voisin sanoa, että oli aivan superhyper loistava! Jätkät veti upean keikan alusta loppuun saakka pilke silmäkulmassa. Kyllä huomasi soitosta ja laulamisesta, että keikkoja varten on treenattu tarkkaan ja todella paljon. Sai nauraa ja itkeä keikan aikana, aivan ihana keikka. Parasta keikassa olin, kun JP ja Tuple juoksentelivat lavan päästä toiseen ja katosivat välillä yleisön vieressä oleviin käytäviin ja tulivat toiselta puolelta aivan yllättäen. Voi jukra mitä veikkoja, tahtoo takaisin sinne! Isäkin tykkäsi keikasta todella paljon. Voipi olla, että isä kuuntelee tästä edes joululaulut vain metalliversioina... :D Tässä kuvia keikoilta:
Pasi
Tuple!
Erkka♥

JP♥
Marco!
Nyt siihen varsinaiseen aiheeseen: Kuten tiedättekin, olen kiertänyt keikoilla useamman vuoden ja sieltä ihan ensimmäisistä keikoista lähtien olin päättänyt säästää kaikki mahdolliset keikkaliput sun muut mitä on niistä on jäänyt käteen. Ankara plekujen, settilistojen, rumpukapuloiden ynnä muun sälän metsästys, mikä lavalta lentää yleisön sekaan tuli mukaan myöhemmin, mutta sitä edelleenkin harrastetaan joka keikalla. Tässä pientä listaa mitä kaikkea multa löytyy:

14 settilistaa
23 plekua
3 rumpukapulaa

muu sälä:
1 hikinauha
1 pyyhe
1 juomapullo
1 t-paita
raamatun sivuja. Hehhe.


Tässä ei ole edes kaikki, pieni osa sälästä mitä löytyy!



Parhaat plekut ja Cradle of Filthin nimmarit. Bändi oli ensirakkaus metallimusiikkiin ja on edelleen suosikkejani~

Muutamia settilistoja, tunnistatko minkä bändien listoja? ;>
Vasemmalta oikealle: Philin (Fatal Smile), Tommyn ( Sonata Arctica) ja Samulin (Profane Omen) kapulat.

Ja miksi mä sit kerään näitä? Musta kaikilla tavaroilla on täynnä tunnearvoa, muistoja ja onhan sen nyt piru vie hienoa, jos saa lempibändin jäseneltä plekun tai vastaavaa napattua keikalta! Ainakin musta. Aina ei tosin voi saada niitä ihan joka kerta, se on niin paljon tuurista kiinni, hyvästä reaktiokyvystä ja kyky olla muutenkin nopea. Noista kaikista säleistä plekuja on kivaa ja jännittävää napata keikoilta. Parhaimmat plekut mitä oon siepannut ovat Matt Heafyn (Trivium), Jonesin (Danko Jones) ja Hardcore Superstarin plekut. 

Huomenna rästipäivä eli mulle se tarkoittaa vapaapäivää ja kotia taas rentoutumaan. Hyvää tulevaa vkloppua lukijat ♥♥


Tässä myös uusin piirrokseni: "Thomas, don't be afraid. You're not alone"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti