torstai 18. huhtikuuta 2013

Rainy days and mondays always get me down



Sinne meni mun into taas lähteä lenkille. Ilma on harmaa kuin norsunpylly ja sataa jatkuvasti. Argh! Tää ilta menee sit sisällä majailessa, kuluttaen aikaa teetä juoden ja Spartacusta kahtoessa. Alotin katsomaan Spartacusta eilen ja parin jakson jälkeen meikää taas viedään: Karskeita, kuumalla kropalla varustettuja komeita miehiä, lihaa, verta, kunnon gladiaattorimeininkiä. En tarkoita, et ihannoisin väkivaltaa, mut tuon ajan taistelut ovat musta kiehtovia ja tuonkaltaiset sarjat on niin mun mieleen. Tuhlaan taas elämääni TV- sarjoihin, kun omas elämäs ei oo tällä hetkellä mitään erikoista, hoho.

Koulukin välillä maistuu niin puulta, että huhhu. Eilen kaveri piristi iltaa ja lähettiin parilla käymään Nellys, irkkupubis. Tuli juteltua henkeeviä ja kylmää mansikkasiideriä. Vähä jotai vaihtelua tähän kämpillä olemiseen ja erakoitumiseen, vaikka siitä niin kovasti tykkäänkin. Meen taas vklopuks himaan, samoja hommia tekemään kuten viimeksikin.

Mulla on suunnitteilla aloittaa uus harrastus, nimittäin taistelulaji Taekwondo. Taistelulajit ovat aina kiinnostaneet mua, mut en ole koskaan saanut rohkeutta tai tilaisuutta aloittaa mitään niistä harrastamaan. Siinä se tasapainon hallinta, käsien ja jalkojen liikkeet ovat aivan huikeita ja että sen eteen pitää tehdä töitä, jotta edistyy liikkeiden tekemisessä ja kunto nousee. No, olin tos viime viikonloppuna (kuten viime postauksessa kerroinkin) kummityttöni synttäreillä ja perheen isä on taekwondo- ohjaaja, joten kyselin että onko muunlaisia taistelulajeja Iisalmessa kuin taekwondo. Tuli esille judo ja karate, mut sain kuulla sitten, että taekwondo on niistä monipuolisin. Menenpä sitten ensviikon maanantaina kuntotaekwondoon kokeilemaan, miltä se tuntuu. Saan ekan kuukauden kokeilla maksutta ja sen jälkeen aletaan miettiä, aloitanko sitten sen oikeasti vai en. Siitä on ainakin nelisen vuotta ku mulla oli viimeks kunnon harrastus, jota harrastin kerran kaks viikossa. Oon harrastanut ratsastusta, jalkapalloa, sählyä ja kuoroa, mutta ne sitten jäi kauas taakse, kun lähdin ylä-asteelta maailmalle. Kunto rapistunut huomattavasti ja innostus uuden harrastuksen alottamiseen on ollut vaikeaa, mut nyt tai ei koskaan ja eikun kokeileen uutta lajia!

Muutenkin kun aloitan pian lomitushommat, sitä varten on aika kohottaa kuntoa. Se työ mitä tulen tekemään on henkisesti ja fyysisesti raskasta, että mulla voi loppua kunto kesken. Muutaman päivän kun tekee putkeen töitä nii lihakset alkavat jumittua ja sit ei paljoa naurata, kun olo alkaa olee sellanen kuin olis pieksetty eikä jaksa nostella edes rehusäkkejä tai muuta vastaavaa. Sais muutenkin omaa hyvinvointia kohotettua ja uutta puhtia elämään :)






Gannicus, ohnam!




~♥

ps.  Vastatkaa yllä olevaan luetko anonyyminä? - kyselyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti