sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Without a soul, My spirit's sleeping somewhere cold, Until you find it there and lead it back home


Onpa ihanaa olla taas kämpillä Kuopioreissun jälkeen! Oli mukava viikonloppu, mut alkoi kyllästyttämään lusmuilu hotellilla ja väsytti kovasti, joten oli aika lähteä Iisalmeen. Tuli hieman shopattua, mutta lähinnä sellasta, mitä tarvitsin oikeasti, esimerkiksi kevättakki. Olin miettinyt pitkään, että kannattaako kevättakkia ostaa, ku kesä voi viipyä vielä jonkun aikaa ja mä palellun pelkässä nahkatakissa. Talvitakkia en edes harkitse laittaa päälleni, saisin sen kans kauheen lämpöhalvauksen tai jotai. En ole sit äiteen kanssa puhunu siitä, että onko sille tarvetta, mut äiti sit kuitenkin sano Kuopioon mentäessä, että mulle pitäis hankkia kevättakki. Äite antoi rahat käteen ja sano, että osta mieleinen takki itsellesi. Sillee Okay, thanks mom! Löysinkin sit tollasen perus mustan takin, ois voinu olla hieman pitempi, mut tollasenaankin se menee ihan hyvin. Hintaa oli, mut harvoin tulee takkeja ostettua, nii se menee sen piikkiin.

Perjantai meni siis shoppailessa ja hotellihuoneessa makoillessa. En tykkää enää käydä kylpylöissä polskimassa. Lapsena se oli kivaa, mut nykyään ei vaan innosta lähteä uimaan. Ilonani on aina läppäri ja elokuvia/ sarjojen tuotantokausia plus dataamista. Kävin sit illasta baarissa kaverin kans, kävimme Introssa, ampparissa joka sijaitsi vähän syrjempänä ja loppuillasta Henkkaan. Oli oikein mukava ilta :)

Lauantaina kävin aamusta saunassa, se kuului siihen hotellihuoneeseen ja kylläpä piristi kummasti väsynyttä oloa baari-illan jälkeen! Aamupalan jälkeen kävin laittamas itseni kuntoon ja lähdin keskustaan sillä mulla oli pari tapaamista. Näin kahta kaveria pitkästä aikaa, joiden näkemisestä on ollut "muutama" vuosi välissä. Rean näin viimeksi 4 vuotta sitten, kun kävimme samaa Opistoa ja Jennin peräti 6 vuotta sitten ii- miiteissä, kun olin vielä ernuvaiheessa. Noita vuosia kun miettii, ei voi oikeasti käsittää ajan kulkua ja miten paljon ihmiset muuttuu sen aikana. Tuli juteltua vaikka mistä, naurettua vatsat kippurassa ja luvattiin pitää tästä edes vähän paremmin yhteyttä ja koittaa nähdä aina silloin kun on mahdollista Olin tosi iloinen, että näin näitä tyttöjä! Illalla en jaksanut enää lähteä mihinkään, olin koko päivän kävellyt korkkareilla keskustassa ja edellisen illan olot oli vielä päällä, joten päätin jäädä sohvalle makoileen ja kattoo telkkaria, kun vanhemmat lähtivät vielä illaksi tanssimaan hotellin puolelle. 

Aamiaisen jälkeen lähdimme tulemaan Iisalmeen, vanhemmat heittivät mut kämpille tavaroineen. Sitten alkoi ihana laukkujen purkaaminen ja kaupassa piti kans käydä, jääkaappi ammotti aivan tyhjänä. Nyt fiilistelen LOG:ia ja Triviumia ja vois alkaa tekee safkaa. Huomenna sit taas Pemolle, koulunpenkille kitumaan... 

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu :)
 Tässä viikonlopun tunnelmia ja kuvia!


Kuvailua ennen lähtöä~
Suttuinen kuva koska paska kamera, mut perjantain partyloook~
LOG: 8,95e, Trivium: 7,95e, Levykauppa Äx
Pilottilasit 6,95e H&M
Rimmelin Vinyl Max - huulikiilto, mun muistii oli jotai 6e Anttilasta
Sormus, 6,95 Gina Tricot
Paita, tarjouksessa 7e H&M
Kevättakki 50e Vero Moda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti