maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sanoil voi muuttaa maailmaa hyvään taikka pahaan, Ja liian moni joka vois muuttaa hyvään sortuu rahaan

Tämä viikko alkoi mielenosoituksella Iisalmen torilla. Kyseessä siis oli mielenosoitus ammatillisten koulutuksien leikkauksia vastaan, joita oli leikattu peräti 180 paikkaa YSAO:lta (Ylä- Savon Ammattiopisto). On se jännä, että ensin kannustetaan kovasti syrjäytyneitä nuoria hakeutumaan eri aloille opiskelemaan, mut sit opiskelupaikkoja leikellään niks naks sieltä sun täältä niin, että hakupaikkoja tietyiltä aloilta voi jopa loppua kokonaan. Tätäkö kutsutaan nuorten auttamiseksi, HÄH?!  Onko oikein leikata opiskelupaikkoja niiltä, jotka haluavat niihin hakea ja päästä oikeasti opiskelemaan sitä, mistä tykkää? Mulla menee ymmärrys kokonaan ihmiskunnan ja hallituksen kanssa,. Haluaako ne edes mitään hyvää ihmisille ja ennen kaikkea nuorille? Ja vain siksi, että hallitus on vain rahan perässä eikä ajattele mitään muuta. Lähdimme osoittamaan mieltämme erilaisten koneiden, koirien, hevosten ja lehmien kera ja monet kansanedustajat kuten Markku Eestilä ja Seppo Kääriäinen pitivät puheen lavalla. Tällaiset olivat torin tunnelmat:

Hingunniemen hevoset


Nuorten puolesta!


Siinä pari isoa otusta!


Niimpä!
Meidän maskottikoirat vasemmalta oikealle: Rekku, Lucifer "Lusikka" ja Musti!
Helmi - lehmä ja Jippo - vasikka♥

En ole koskaan aikaisemmin ollut mielenosoituksessa, mut tästä jäi ihan hyvät fiilikset, vaikka tota tapahtumaa ois voitu mun mielestä vähän enemmän suunnitella ja kehitellä siihen jotain muutakin. 

Kirjoita halutessasi nimesi adressiin, sillä tämä koskee kaikkia niitä, jotka ovat lopettamassa peruskoulua ja hakeutuvat ammatilliselle puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti