sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

So play it out I'm wide awake, It's a scene about me

Heii ihmiset! Mites teidän sunnuntai on sujunut? Minun ihan hyvin, nyt voisin hieman keikkaraporttia tähän ensimmäiseksi pistää: Eli olin tos perjantaina kahden kaverin kans menossa Kajaaniin kattomaan Turmion Kätilöitä ravintolabaariin, The Ballsiin. Tytöt tulivat hakemaan mut kämpiltäni kahden aikoihin ja suunta kohti Kajaania. Matkan aikana mua alkoi väsyttämään tosi paljon, koska sinä päivänä oli se viimeinen lypsyvuoro enkä kerinnyt ottaa ees päiväunia ennen reissuun lähtöä. Simahdin autoon ja heräsin, kun olimme saapuneet jollekin ABC:lle. Kajaanin keskustaan päästyämme jätimme auton parkkiin ja lähdettiin kiertämään kaupat läpi. Loppujen lopuks en löytänyt kaupoista yhtään mitään eikä mulla ollu fiilistä shoppailla. Yks paita kapphalissa ois ollu tosi kiva, mut se näytti päälläni teltalta, joten jätin ostamatta sen. Siinä tuli sit nälkä ja käytiin syömäs hesessä. 

Vähän pöllähtänyt ja väsynyt~
Keikkalook. En tällä kertaa jaksanut panostaa ulkonäkööni niin paljon~

Keikkalaukku. Laukku ostettu joskus Seppälästä~
Kun olimme saaneet vatsat täyteen safkaa, kävästiin kaupas ostamas alottelujuomia ja suunnistettiin paikallisten kavereiden kämpille alottelee. Puol yheksän maissa lähdettiin keskustaan ja sieltä The ballsiin. Porukkaa ei ollu niihin aikoihin paljon, mutta pikkuhiljaa paikka alkoi täyttyä ihmisistä. Paikka oli kotoisa ja oikein mukava, vähän niin kuin Kuopion henkassa. Monenlaista rokkia soi taustalla, samanhenkisiä ihmisiä ja halpoja juomia. Itse keikka alkoi vasta kahentoista aikoihin ja keikka jäi todella lyhyeksi. Ei kestänyt edes tuntiakaan ku pojat lopettivat shownsa ;o Olin todella pettynyt. Vaikka olin eturivissä, mun edessä oleva portti (mistä bändi meni lavalle ja poistui) ei ollut kovin korkea. Se painoi ikävästi alavatsaa ja oikeaa lantiota, kun porukka painoi takaa ja oikealta sivusta. Sit vasemmalla puolella yhet tyypit haukkuivat toisiaan ja olivat melkei toistensa kurkuis kiinni. Ne sit alko tönimää kovasti toisiaan et itsekin meinasin lentää nurin siitä, mut onneks MC Raaka Pee tuli siihen sormella heristämään niille. Sain tosi kivan mustelman oikealle puolelle lantiota ja siihen sattuu vähäsen jos kyykistyn tai jotai. En saanut hyviä kuvia keikalta, ihmiset olivat niin hurjina takanani, että kamera heilui käsis sinne tänne ja vain muutama hassu kuva oli jokseekin hyvä.

Kelkkaa♥
Lippu ja lonkeroa~





Keikal kerkes kuulla ainakin muutamia hyviä biisejä, kuten Grand ball, Million dollar business, Suolainen kapteeni ja Hades, mut silti jäi keikasta sellaisia biisejä, jotka ois kuuluneet settiin. Esimerkiksi ne, jotka ovat niiden tunnetuimmat biisit. Meininkiä oli, mut se ei ollu sellasta kuin Kätilöiden keikalla yleensä on. En sanoisi sitä turhaks reissuks, oli siinä paljon hyvääkin, mut harmittaa toi lyhyt keikka. Ois voinu olla jotai spesiaalia, kun bändin rumpalilla oli synttärit, mut eiii. Noo, Kotimatkan aikana nukahdin taas vaihteeks ja heräsin just, kun päästiin Iisalmeen. Olin kämpillä joskus kolmen neljän aikoihin. Nukahdin sängylleni heti, kun pääsin peiton alle nukkumaan. Oloja oli vähäsen, mut join onneks sen verran maltillisesti baaris et sain nukuttua huonon olon pois. 

Lauantain olin kotona perheen luona ja tänään tulin kämpille kahen aikaan. Lähdin ruokaostoksille ja samalla päätin ostaa hiusvärin, koska hiukseni näyttävät niin kulahtaneilta ja juurikasvu näkyy selvästi, että oli pakko tehdä asialle jotain. Ostin siis Schwarzkopf: in Love color XXL värin ja punaista of course. Olin epäileväinen hinnan suhteen että onkohan tämä nyt hyvä väri, mut mulla on rahat sen verran tiukilla, ettei mulla ole varaa käydä nyt kampaajalla. Otin riskin ja ostin värin. Hiuksista tuli kuitenkin yllättävän hyvän väriset ja sähäkät sellaiset! Mitäs mieltä te olette väristä? :)

Hyvät sunnuntai-illat kaikille, alan kattomaan täst leffaa ja sit unten maille :)

väripaketti, 10e~

Tällaiset niistä sitten tuli :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti