tiistai 4. joulukuuta 2012

I don't want a lot for Christmas This is all I'm asking for

tein koulus tämmösen tontun♥
höhö minä
Ohoh, se on jo 4. päivä joulukuuta. En pysy taaskaan kärryillä tän ajan kanssa, välillä tuntuu et on edellee maanantai vaikka olisi oikeesti ihan joku muu päivä menossa. Koulu menee jotenkuten, onneks on lyhyt viikko nii ei tarvii tuskailla koulus sen enempää! 

Sen sijaan mulla onkin ongelmana ostella lahjoja perheen miesväelle, ku tiedä yhtään mitä ostais heille. Isä sanoo et ei tarvitse mitään, mutta haluan kuitenkin muistaa häntä jollain lailla, vaikka sitten konjakkipullolla jos en muuta keksi. Äiti nyt on helppo, hänelle keksis vaikka mitä ja ostin äiteelle kaksi kivaa lahjaa. Iso - ja pikkuveljelle on lahjat vielä ostamatta, noo onneks on vielä aikaa jouluun, jospa keksisin jotain heille.

Itse en ole enään lahjojen perään kuten joskus lapsena, mut käytännölliset lahjat ois ihan jees. Äiti paljastikin että oli menny ostamaan mulle ainakin neljä lahjaa, huhu. Yks päivä ku äiti tuli käymää kämpil, hän antoi yhden lahjan mulle, koska ei millään malttanut odottaa jouluun asti. Noh Katottuani muovikassin sisäpuolelle, facepalm - ilme ja "äitiii oletko ihan tosissas?!" - rääkäisy. Äiti oli menny ostamaan mulle PINKIN pyjama - asusteen ja niissä vilisee hirveesti kissoja. Tuli sellanen ällöttävän pikkutyttö fiilis et ei mitää järkee. Okei, ne housut on kivat mut sitä paitaa en pidä kirveelläkää! Äiti vain nauroi ja sanoi et se oli niin söpö et oli pakko ostaa se. Joo-o, tosi kiva..

En ole joululaulujen suuri ystävä, mutta Marco Hietalan laulama varpunen jouluaamuna kappale on aivan mahtava, saan tästä biisistä joka kerta kylmät väreet. Marco laulaa niin tunteella ja upeasti et tästä ei voi olla pitämättä!

1 kommentti: