lauantai 22. joulukuuta 2012

Those with hearts of Ever-fros,t Always know we never lost


moshhh.
värjäsin hiukset jokunen viikko sit, tyksin näistä♥








Hyi mikä pakkaspäivä tänään on ollut! Kotopuolessa oli ainakin sen -29*C pakkasta, en tykkää, en tykkää! Mutta koska ilma näytti upealta ja värit niin huikeet että kerrospukeuduin hyvin, kaulaliinalla peitin puolet naamasta, kamera laukkuun, uhmasin pakkasta ja lähdin valokuvaamaan, ainakin hetkeksi. Noin puolen tunnin kuvaamisen jälkeen näpit ja varpaat olivat jäässä ja posket helottivat punaisena kuin jouluomenat. Sain kuitenkin pari kolme hyvää kuvaa, muokkaukset nyt on mitä on mut hyvältä näyttää kuitenkin. 

Jotkut on varmaan kokenut sen tilanteen kun ihminen, jonka kanssa olet ollut joskus ystävä, ( mutta olet pistänyt välit poikki erilaisten kohtausten takia) yrittää laittaa viestiä/soitella vähä väliä, henkilö ikään kuin roikkuu sinussa ja yrittää epätoivoisesti korjata välejä mutta toinen ei halua olla missään tekemisissä. No, mulla on tämä ongelma. Eräs henkilö on harvakseltaan laittanut mitä ihmeellisempiä viestejä, haluaa olla  taas ystäviä, mut minä en. Pitkän aikaa sain olla rauhassa kunnes hän pisti tänään ihmeellisen runoviestin, jossa vihjaili että haluaisi korjata asian ja että olisimme ystäviä taas. Mulla ei oo mitään sanottavaa hänelle, ei ole kiinnostusta eikä halua olla hänen kanssaan tekemisissä eikä olla ystäviä. En luota häneen. Onko se niin vaikeaa ymmärtää että "parempi on kun kulkisimme eri teitä" tarkoittaa että kuljemme vain eri teitä eikä meidän välit tule enää parantuman? Olen antanut hänelle ne teot anteeksi mutta se ei tarkoita sitä että ystävyys korjaantuisi siitä enää. Mä en vain jaksa sitä rumbaa enää että mä saan kärsiä jatkuvasti ja olla antamassa anteeksi joka ikisestä asiasta.

The accusations and the blame
True or false, they seem the same
Filthy fingers, rising rose
And out of shit a flower grows
I'm amazed how damn low 
People can go only by being themselves

On se vaikeaa ottaa asiat kalloonsa niin kuin ne ovat. Asia kun ei ole millään lailla pelastettavissa. Pitää oikein rautalangasta vääntää että meistä ei voi tulla enää ystäviä. Eipä se viesti mua hetkauttanut, en luota häneen tippaakaan vaikka kuinka sanoisi että on muuttunut, ihmisen perusluonne pysyy ja aina. Jotkut voivat muuttua jollain tapaa paremmaksi ihmiseksi, mutta eivät pysyvästi. Se luonne mikä heillä on aina ollut, se tulee olemaan aina heissä. Se on tultu todistettua muutamien ihmisten kohdalla enkä toista samaa virhettä. En anna kuitenkaan asian häiritä mua, hän tietää etten aio vastata siihen. Hän ei vain tajua sitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti