perjantai 14. joulukuuta 2012

..But this is for real so forget about me got 8 more minutes to go

Vihdoinkin on perjantai! On se tuskaa olla koulus perjantaina ku koulua on perjantaisin 8-10.45, kuumottaa kovasti päästä pois tunnilta viettään ansaittua vkloppua. Oli taas kauheeta ajaa autol ku en ole viikkoon ajanu  ja keli oli myös sen näkönen, lunta pöllyää joka puolelta ja hirvittää kokoaja, hyihyi. Kävin kaupassa ostaan vklopun safkat ja boolitarvikkeita pikkujouluja varten. Tuli hieman maisteltua parin lasillisen verran ja voin sanoa että boolista tulee petollisen hyvää! Kiitos kaverin joka tietää nää reseptit :)

Kävin myös kirpparilla pyörähtämässä pitkästä aikaa, olin metsästämässä kynttiläjalkoja hyllyiltä kun löysin taas vaikka mitä aarteita jotka oisin voinut ostaa itelleni. Yheltä hyllyltä löyty liuta hyviä levyjä: The Eaglesia, Michael Jacksonia, Eric Claptonia, Elton Johnia, Johnny Cashiä yms. Kyseisellä ihmisellä on ollu tajuttoman hyvä musamaku. En ole aikoihin ostanut levyjä, viime aikoina on muutenki tultu kuunneltua Johnnyn tuotantoa. Tykkään Cashin äänestä, erittäin miellyttävä, selkeä ja erottuva. Kaikki levyt oli vitosen ja ostin sit yhden Johnny Cashin levyistä talteen ja nuo kirkkaan väriset kynttiläjalat, kynttilätkin tuli pakkauksessa mukana eikä ollu ku vain 3€!



Tälläkin hetkellä hengailen kynttilävalossa, Johnny Cash laulaa taustal ja nautiskelen vähän siideriä. En tarvitse mitään muuta tänä iltana. Tätä mä just tarvitsin, rentoutumista hyvän musiikin ja tunnelman kruunaa kynttilävalo ja tuoksukynttilöiden tuoksu. Muutenkin pitää levätä kunnolla, koska huomenna pikkujoulut, alotellaan kämpil ja illalla sit kiertämään baareja. Olen ollut kaks vkloppua että en ole käynyt baarissa tai juonut kuin sen yhden saunasiiderin kun oon ollu himas. Pitää päästä taas irrottelemaan ennen viimeistä rutistusta koulun penkillä. Tältä kämppäni nyt näyttää:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti