maanantai 3. maaliskuuta 2014

And what is left is our world on fire, It’s now under my knife




Postauksen aiheena on Black Light Discipline. Pistäppä ylhäällä olevia biisejä soimaan ja lukase mistä tässä on kyse.
Pientä infoo bändistä: BLD on Kuopio/helsinkiläinen Industrial/ elektrometallia soittava bändi. Bändin jäseniin kuuluvat Toni Valha (Laulu), Janne Kankkunen (Synat), Joonas Pulkkinen (Kitara), Veikka Jokela (Rummut) ja Jani Rissanen (Basso). BLD on tehnyt ahkerasti keikkoja sekä Suomessa että ulkomailla eli fanikantaa on kertynyt eri maista.

Jotkut ovatkin nähneet faces ja Instas tämän alla olevan kuvan, missä on bändin nimi julisteessa. Oon liittynyt BLD:n Streat Teamiin ja aloitin julisteiden vuoraamisen ilmoitustauluille Iisalmessa. Julisteissa mainostetaan bändin tulevaa levyä nimeltä "Death by a thousand cuts" ja se on bändin kolmas albumi. Sain ainakin 5 eri paikkaan julisteita laitettua ja luvan kanssa. Omin luvin niitä ei saa laiteilla, muuten saa sakkoja siitä. Tai no, riippuu paikasta, mutta kysyin kuitenkin luvat kaikkiin, jotta ongelmilta välttyis ja onneks kaikki suostuivat siihen. Muutama juliste on vielä tallessa, että pitää kattoo jos torstaina kerkeen levitellä niitä keskustas ennen perjantaita. 

Kaveri oli jonkun aikaa sit linkannut bändin Streat team yhteisöä mulle Faces ja päätin liittyä siihen mukaan. En ole koskaan aikasemmin ollut missään tiimis mukana ja tää on musta mukava juttu. Pääsee mainostaan hyvää bändiä ja saada ihmiset kuuntelemaan heitä. Vaikka se onkin vapaaehtoistyötä, se ei mua haittaa! 


Torinkulman (Supermarket) ilmoitustaulu/seinä.

Bändiin tutustuin vuonna 2011 kun poppoo oli lämppäämäs Turmion Kätilöitä House of Rockissa, Kouvolassa. Kyseisestä keikasta voi olla postaus blogissa, mutta siitä on jo niin pitkä aika, että ette varmasti tykkää pahaa jos tulee jotain samantapaista tekstiä vastaan. En ollut siis ennen keikkaa ollut aikaisemmin kuullut bändistä ja keikka itessään oli ihan extempore, koska olin saapunut Jklään kahtomaan toista bändiä, joka olisi ollut seuraavana päivänä. Kaveri oli soittanut mulle vähän ennen kuin saavuin Jklään, että Kätilöil ois keikka Kouvolas, meille on kuski ja liput ei maksa paljoo, et lähetäänkö. No, ei tarvinut miettiä pitkään että eiköhän myö sitten lähetty! Ostettii juomat matkaan, otettiin auto alle ja suunta kohti Kouvolaa. Bändi kolahti kertalaakista sekä musiikillisesti että livemeiningiltään ja siitä lähtien oon kuunnellut bändiä tähän päivään asti. Harmillisen vähän olen päässyt bändiä näkemään livenä, mutta Kuopion yöelämässä oon bändin jäseniin törmännyt useaan otteeseen ja hengaillu heidän kanssaan :D

BLD:n musa on melodista, raskasta ja tarttuvaa saundia löytyy joka lähtöön. Livenä pojat pistää sellaset bailut pystyyn että sille ei tule loppua ei sitten yhtään! Ja Tonin ääni on huikea, kylmät väreet juoksee pitkin selkärankaa. Suosittelen tutustumaan bändiin, jos vähääkääm diggailette metallista tai kiinnostuit tästä orkesterista!

BLD:llä on perjantaina 7.3 levyjulkkarikeikka Kuopiossa, Henry's pubissa ja liput on 6e. Jos sulla ei oo tekemistä perjantaina tai tykästyit bändiin, tuu ihmees paikalle ja bailaa BLD:n tahtiin, meikä on siellä kuvaushommissa! 

Tässä BLD:n sivustoja:

Black Light Discipline on Facebook
BLD on Youtube
BLD Official Website

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti