lauantai 9. marraskuuta 2013

Let the monsters see you smile, Let them see you smiling

Heimoipööps everybody!
Kuten näkyy, vaihdoin blogin ulkoasua taas vaihteeks. Kyllästyin mustavalkoiseen, yksinkertaiseen ulkoasuun. Inspiroiduin parista biisistä tekeen universumi-teemaisen ulkoasun. Mitäs sanotte, onko ihan ripulinen vai jees? Itse tykkään kovasti, antoi enemmän ilmettä blogiin kuin toi entinen ulkoasu :) 

Mulla lyö tyhjää päässä. Ei oikeastaan ole mitään aihetta mistä höpistä tällä kertaa. Voisin sen sijaan hehkuttaa taas näitä kahta biisiä, jotka antoivat inspiraatiota blogin muokkaamiseen. Ekana Pentatonix - Daft Punk johon törmäsin faces. Kaveri linkkas aikajanalle ja päätin muuten vaan käydä kuuntelemas. Ei herrajumala mitä settiä! Nää vetää tyyliin Club for 5- poppoon lailla, mutta nykyaikasempaa musaa. R&B:tä, dubsteppiä ja popmusaa sekaisin - joka ikinen ääni tulee laulamalla! Monttu oli aivan auki, kun katoin et kaks niistä vetää just "tausta"musan puolen, tsiiisus sentään. Ihan kikseis kuunnellu näitä sen pari päivää, todella lahjakkaita tyyppejä, oivoi. Musiikkiorgasmeja satelee ihan hemmetisti!




Toinen on taas Taeyang - Ringa Linga, joka julkaistiin tänään. Tämän herran soolomatskua olen odottanut jo hyvän aikaa. Taeyang on siis yks Big Bang - poppoon pojista ja lähes kaikki niistä jäsenistä ovat BB:n ulkopuolella tehnyt omaa soolomusaa. Tänään on Taeyangin päivä loistaa musavideon voimin! Aikasemmin oli postattu Youtubeen tanssiharjoitusvideo mis oli tämä kyseinen biisi. Älytön fanityttö puoleni heräsi eloon ja replaynä biisi soi koko päivän .Tänään sit soinu kans koko päivän ja kattonu musavideoo kuola valuen näppäimistölle. Koreografia videolla on niin monivivahteinen ja loistava, että tekisi mieli opetella koko tanssi itsekin! Ja kyllä tämän miehen tanssia mielellään katselee. Jätkä on kuumempi kuin helvetti ja musta hän on yks taitavimpia tanssijoita Koreasta. Musa on erilaista ja juuri sitä, mitä he ovat halunneet luoda maailmalle kuultavaksi!



Mä ehkä höpötän musasta paljon, mut mun mielestä koskaan ei voi puhua liikaa musasta. Ihanaa kuunella aina vain erikoisempaa musaa,törmätä artisteihin, joista ei ole kuullut ja hehkuttaa siitä muille. Tosin korealainen musa ei ehkä kaikkiin kolahda, mutta yritän ihmisiä ymmärtämään, että se on musaa ja kieleen tottuu sitä mukaan kun sitä vaan kuuntelee ja kuuntelee c: Kaikkia ei voi tietenkään pakottaa tykkäämään, mutta ennakkoluuloinen ei pidä olla! Suosittelen molempia käydä kuuntelemassa, se avartaa teidänkin ovia uusille musamahdollisuuksille kuin juurtua kuuntelemaan samankaltaista musaa mitä radiosta meille joka päivä syötetään :>

TAEYANG - RINGA LINGA

Ps. Mulle saa ehdottaa vapaasti postausaiheita, niitä alkaa olla taas vähissä :s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti