lauantai 23. marraskuuta 2013

If you wanna know how to play the blues... get yourself a woman!

Hellurei! Pyydän anteeksi postauksen tekemisen kestoa! Mun oli tarkoitus postata heti keskiviikkona reissun jälkeen, mutta siinä kävikin niin, että mun rakas acerin kone päätti vetäistä viimeiset hengenvetonsa eikä lähtenyt enää käyntiin. Eikun korjaajalle ja sain onneks pelastettua kaikki kuvat sun muut tiedostot, mut kone itessään ei selvinnyt. Uuteen koneeseen ei ollut varaa, joten onneks ihana isoveli luopui omasta läppäristään, kun hän ei sitä noin muuten ole tarvinnut viime aikoina. Sama merkki on, mutta malli on paljon uudempi. Vähän tönkköä on vielä tämän käyttäminen, mutta kyllä tää tästä!

Mut tosiaan, kerronpa mun Oulun reissusta lyhyesti kerrottuna, ettei tule taas aivan romaanin verran luettavaa.. Lauantaipäivänä juna lähti Iisalmesta siinä yhentoista aikaan ja Ouluun saavuin kahen aikaan. Hyvä kaverini Miia oli mua vastassa ja menimme pizzeriaan syömään, jonka nimeä en valitettavasti enää muista. Pizza ei ollut mitään maailman parasta, mutta kyllä sitä nälkäisenä söi mielellään. Vatsat saatuamme täyteen menimme Miialle bussilla ja levättiin muutama tunti makoillen ja juoden kuoharia. Juteltiin, naurettiin vatsat kipeeks ja kuunneltiin hyvää musaa.



Miia ja minä vähän ennen kun lähdettii keskustaan~

Illalla lähdettiin ihmettelemään Oulun yöelämää ja samalla sain vihdoin ja viimein tavata lempibloggaajani Veeran Oulun Kulma - baarissa. Voi herrajestas miten joku voi olla niin kaunis! Siellä istuttiin ja suunnistettiin yhdessä Tivoliin ja eikun tanssilattiaa kuluttamaan! Olin aikasemmin käynyt Tivolissa joskus kauan sitten ja meno oli täysin samanlainen kuten viimeksi. Tykkään Tivolista, mutta ne juomat olivat ihan törkeen kalliita.... O__o Ei tehnyt mieli kovin montaa juomaa ostaa siinä vaihees. Joku lonkero maksoi 6e ja sillä sais Iisalmessa ainakin kaks suht halpaa ja hyvää drinkkiä. Ei hyvää päivää sentään... No kerrankos se kirpasee. Veeran ja kumppaneiden lähdettyä aikasemmin me jäimme vähäks aikaa Tivoliin ja lähdettiin etsimään Hevimestaa. Mesta oli vaihtanut osoitetta jonnekin muualle, joten oli vähän arpomista siinä, että missä suunnassa se oli. Mesta löytyi kun löytyi ja sisälle päästyä tuli kotoisa niin fiilis! Tosin ei keritty sinä iltana kunnolla tutustua kaikkiin paikkoihin. Itse paikka oli tosi sokkeloinen paikka, ainakin siltä tuntui! Olin sopinut toisen kaverin Piian kanssa, että nähtäisiin edes pikaisesti Mestassa. Häntä oli ihana nähdä häntäkin pitkästä aikaa♥ Siellä sit hengailtiin ja pari jätkää tuli siinä juttusille. Siinä sit alkoi väsyttämään niin paljon, etten jaksanut olla kovin sosiaalinen herroille, jotka puhua pulputtivat enemmän kuin minä. Kaiken lisäks toinen yritti selvästi tehä muhun lähempää tuttavuutta ja koitti kietoo kätensä mun ympärille vähä väliä, mut sanoin sille suoraan, että lakkaa koskettelemasta mua, koska ei kiinnosta. Pilkun jälkeen takseille ja nukkumaan. 

Sunnuntaina ei tehty mitään erikoista. Nukuttiin pitkään (eikä ollut krapulaa!) kun ei ollut kiire mihinkään. Koomailtiin jonkun aikaa ja kävästiin kaupassa ostamassa safkaa ruuanlaittoa varten ja loppuilta meni The Big Bang Theory - sarjaa katsoessa ja mässyä syödessä. Nauroin hillittömästi jaksolle, missä Raj jotai huutaa ja sanoo sanan jöötti. Voi hyvänen aika miten yks sana voi saada niin pahan naurukohtauksen.. :D





Maanantaina menimme aamipäivästä yhtä matkaa kaupunkiin. Miia suuntasi kouluun ja mä keskustaan pyörimään ja näkemään muita kavereita, mitä kerkesin sen aikana. Neljän aikaan menin Miian kaverille laittautumaan, koska muuten olisi aikataulut menneet tiukille Teatrialle mentäessä ja olin aikeissa mennä sinne tuntia aikasemmin jonottamaan. Tunnen itseni sen verran vanhaks, etten jaksa enää mitään yli 5-10 tunnin jonotuksia keikkapaikalla kuten pienempänä sitä jaksoi ja oli tulevast keikast ihan into piukeena. Teatrialla ei ollut ketään jonottamassa kun saavuimme paikalle. Viimeksikin olin ensimmäinen keikkapaikalla jonottamassa, mutta se oli Jyväskylän Lutakossa ja jonotin sillo jotai 2-4 tuntia(?) pakkasessa. No ei se mitään, istahdettiin portaikoille ja siemailin siideriä, kerkesin kaks pulloa ostaa juomia mukaan ennen kuin bussi lähti Teatrian suuntaan. Ovien avauduttua kaveri lähti kämpille ja mä menin sisälle.

Isoksi yllätykseksi Teatrian koko salia ei ollut sen illan keikalla käytössä. Lava oli tehty niin, että se oli sijoitettu edestä päin katsottuna oikealle reunalle  ja sivuilta lähti aidat sun muut ettei toiselle puolelle nähnyt mitään. Saattoi olla osittain selvää, ettei porukkaa tule salin täydeltä, koska oli maanantai eikä se vetäis tarpeeks porukkaa lähtemään keikalle. Ostin lonkeroa siinä ja menin kattomaan merch - pöytää, mitä siellä oli tarjolla. Löytyi tosi kivoja paitoja hinnoiltaan 20-25e ja levyjä. Siinä sitten olin selvittämässä tyypille, että halusin pitkähihaisen mustavalkoisen paidan, kun Dankojen myyjä sanoi englanniksi, että hän erotti mun puheesta ainoastaan sanan musta värin. Menin vähän lukkoon siinä, että pitikin puhua englanniksi miekkoselle, mutta lopulta ymmärsimme toisiamme ja kaupat tuli tehtyä :D Osannut yhtään ajatella, että myyjä voisi olla ulkomaalainen eikä suomalainen. Siinä sit hengailin anniskelualueella, kun kolme neljä keski-ikäisiä, karun näköistä jätkää kysyy, että olenko yksin liikenteessä. Sanoin, että joo olen ja kysyivät mua liittymään seuraan. Päätin mennä vähäks aikaa ja siinä jotai tyhmää läppää heitettiin ja musasta juteltiin. Tyypit olivat jotain moottoripyöilijöitä, mutta olivat ihan mukavia siihen asti, kunnes joku niistä alkoi mua koskettelee ja lähentelemään et mennää kattoo bändiä ikään kuin lähekkäin. Siinä vaihees hengasin ihan vähän aikaa ja lämppäribändin jälkeen livahdin tyyppien seurasta eturiviin venaan Dankoja. 



Tarroja ja pleku♥
HUOH oikeesti! Eikö miehet älyä, että jos tulee liian tuttavallisesti iholle tai koskettelee lähennellessään nii tunnu yhtään hyvältä muijasta?! Ei ainakaan musta, koska olen saanut niistä niin huonoja kokemuksia muilta miehiltä, että en päästä ketä tahansa lähelle jos mä en ole kyseisestä tyypistä yhtä lailla kiinnostunut. Tuonkaltaiset eleet eivät anna jätkästä hyvää kuvaa, joten näpit irti mun ropasta pojat! Noille karuille tyypeille en tosin uskaltanut sanoa mitään, vaan häivyin seurasta. Eivät onneks lähteneet ettimään mua :D 

Ennen dankoja soitti The Blanko lämppäribändi enkä oikeen innostunut kyseisen bändin musasta, Pari kolme biisiä oli ihan kivoja ralleja, mut mun korvaan musa oli sellaista löysää psykedeelistä ripulia. Ei millään pahalla, jos joku tykkää, mut muhun se ei valitettavasti kolahtanut. Dankot vetivät niin mahtavan keikan taas että huhhu, Jones ei koskaan petä! Porukka oli aivan sekaisin ja riehu täysillä musan tahdissa. En muista kunnolla settilistaa, mutta ainakin nämä biisit soittivat: Sugar High, Baby Hates Me, I Think Bad Thoughts, Had Enough, Play The Blues, Cadillac, Sleep Is The Enemy ja Code Of The Road. Jones heitti taas hervotonta läppää ja lupasi seuraavalla kerralla, että kun hän tulee Teatrialle keikalle, koko sali on varmasti käytössä! Keikalta nappasin Dankojen plekun basistilta, omnom miten hieno se onkaan♥


tiistaina oli sitten kotiinlähdön aika ja saavuin siinä kuuden seittemän aikaan Iisalmeen. Juna oli taas vaihteeks aikataulusta myöhässä ja päätin kävellä kämpille, etten tuhlaa rahaa taksiin tällä kertaa. Reissusta jäi tosi hyvä fiilis (kuten yleensäkin) ja pääsi näkemään ainakin muutamia kavereita keikan lisäksi. Monta kärpästä samalla iskulla, vai mitä? :) 




4 kommenttia:

  1. Täällä kans yks joka vihaa liiallista tuttavallisuutta tuntemattomilta! Ei ole mitään ällöttävämpää kun joku tuntematon mies yrittää kosketella baarissa :D Eikö ne tajua, että joistain tuo tuntuu vain ahdistavalta?!

    Oli kyllä niiiiiin mahtava tavata! Olit kyllä itse niin jumalaisena liikenteessä ;* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniimpä! Tarvii tulla lääppimään kun ei tunne toista yhtään ja mitä sillä saattas olla mielessä.... menee niin hermot!
      Niiiin oli! Jäi niin hyvä fiilis siitä :) awaww kiitos, niin sinäkin olit että huhuuu♥

      Poista
    2. Tuu ihmeessä Ouluun taas kun aukeaa tilaisuus, vietetään koko ilta yhessä kun viimeksi loppui turhan lyhyeen! :)

      Poista
    3. Ehdottomasti! Ja jos itse pääset täällä Iisalmen suunnas joskus käymää nii pistetää Iisalmi sekaisin ;)♥

      Poista