torstai 2. toukokuuta 2013

you're singing the songs, Thinking this is the life, And you wake up in the morning, And your head feels twice a size, Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight?

vapputytöt!♥
nams!
booliaa!



Vappu oli ja meni, mut aivan huippu ilta oli! Olotkin oli sen mukaiset, mut jäätävää krapulaa ei onneks ollu. Suurin osa luokkalaisist oli lähteny himaa ja lopputunneilla ei ollu kuin tasan kaksi ihmistä, joten päästiin tunnilta pois jo kahentoista aikoihin. Olin eka sillee, et joo ei tää hyödytä mua yhtää jos koulu loppuu jo nyt, koska mulla on vaa se bussikyyti kolmelta eikä busseja lähde sen aikaisemmin. Onneks ope oli niin kiva ja heitti mut keskustaan kesken työpäivänsä. Olin tosi kiitollinen ja lähdin Tiimariin ostamaan vappumatskua, kuten perus serpentiiniä, muovisia juomalaseja ja toki jokin kiva asuste! Koulun aikana pähkäilin, et mitä ihmettä mä ostaisin asusteeksi vapuks. Mielessä oli joku pirtsakka rusetti ja Tiimarista olisi löytynyt pinkin ja punaisen värisiä valkoisilla pilkuilla varustettuja isoja rusetteja, mut pelkäsin hävittäväni sen, koska se on iso, häviää ja tippuu päästä helposti. Sit löysin tollasen pienemmän rusetin ja jotenkin se sopi mulle parhaiten kuin valtava minnirusetti, joka lepattaa päässä ihme härpäkkeenä :D Hiukset laitoin siten, kun olin edellisenä iltana käynyt suihkussa, laitoin hiukset tiukkaan lettiin ja annoin olla koko yön ja päivän kiinni. Avasin letin ja pöyhin hiuksia ja nostatin hiuksia juurista swartzkopf  osis+ - hiuspuuterilla ja got2be - hiuslakalla sekä tupeeraamalla. Kirkuvan keltainen toppi päälle + mustat sukkahousut ja tuubimekko, meikki söpön kissamainen, serpentiinit kaulaan ja rusetti päähän, bueno yhdistelmä!

Tytsyt tulivat siinä viiden aikoihin ja vietettiin aikaa mun kämpillä pitkälle iltaan asti ja lähdettii siinä yhdentoista aikaan illasta jossai bileissä käymään. Totesin paikan päällä, etten kauheesti viihtynyt siellä hyvin sekavan ilmapiirin vuoksi, joten himmailtiin joku tunti siel ja sit suunta kohti baaria. Sahattiin Cave- Puuma - väliä melko tiheeseen tahtiin. Porukkaa oli ihan törkeesti liikentees enkä yhtää ihmettele, koska vappu. Caveenkin joutui jonottamaa, koko mesta oli niin täynnä, et ei mitää järkee. Sit jossai vaiheessa iltaa, kun oltii menos taas puumaan, sillä samalla kadulla missä käveltiin makas joku mies ihan tuhannen päissään eikä näyttänyt pääsevän itse ylös. Yritettii saada mies nostettua ylös kolmestaan, mut tää ei ees yrittäny nousta. Jätkällä löi tyhjää päässä eikä tajunnu mistää mitää. Musta jotenkin tuntui siltä, että hän oli enemmän sekaisin jostain muusta kuin alkoholista. En tarkoita huumeita, mut tyrmäystippoja tai jotai. Yritettiin selvittää, että mikä hänen nimensä oli ja muuta vastaavaa, mut eihän se saakeli muistanu edes omaa nimeään! Kaiken lisäks ohikulkevat ihmiset kommentoivat jotain typerää ja vittuilivat, miten joku oli päissää kadulla makaamas. Kyllä pisti vihaks tuollainen käytös ihmisiltä, jotka eivät edes tunne kyseistä ihmistä. Vaikka humala olikin itse aiheutettua, he oisivat olleet yhtä hyvin samassa tilanteessa, olla vittuilun sun muun paskan uhrina. Jos kukaan ei olisi mennyt sitä miestä auttamaa, hän olisi voinut tukehtua oksennukseensa, kylmettyä ja jopa kuolla. On silläkin ihmisellä perkele vie elämä, sukulaiset ja perhe yhtä lailla kuin muilla ja mikä suru siitä olisi tullut, jos hän olisi kuollut just vappuna.... Ihmiset ovat nykyään niin sydämettömiä ja itserakkaita, ettei voi edes auttaa toista, joka on heikos hapes. Me emme kuitenkaan epäröineet soittaa poliisia paikalle eikä siinä mennyt onneks kauaa kun poliisimiehet tulivat paikalle. Selvitimme heille mikä oli homman nimi ja he päästivät meidät jatkamaan illanviettoa. Olimme tosi hyvillään, että teimme oikein ja meissä on vielä empaattisuutta ja halua auttaa sellasessa tilanteessa ihmistä, joka oli tuikituntematon.

Pilkun tultua menimme heseen ja sieltä kämpille nukkumaan. Seuraavana päivänä oli sellane kooma päällä, etten tehny sinä päivänä mitään muuta kuin jumitin kämpillä ja katsoin True Blood: in ekaa tuotantokautta. Sain spartacuksen katottua ja voin sanoa, että itkin vuolaasti viimeisen jakson aikana. En halua spoilata niitä, jotka ehkä seuraa sitä tällä hetkellä, mutta sen jakson loppu ei menny niin kuin sen olisi pitänyt mennä :( Oli tyhjä fiilis sen jälkee, mut päätin alkaa kattoo muuta sarjaa ja valitsin True Bloodin, koska vampyyrit ja ihmissudet. Sarja muuten vaikuttaa tosi hyvältä, mutta sen päähenkilö Sookie on musta rasittava ja ärsyttävä. En tiedä mikä siinä on, mutta se vain ärsyttää ihan hirveesti. En anna sen häiritä, en jätä sarjaa katsomatta jonkun päähenkilön takia. Sarjassa on paljon muutakin hyvää enkä siis lopeta sarjan katsomista sen naisen takia.

Kuvissa oleva booli oli muuten ihan tajuttoman hyvää! Iso kiitos kaverille, joka kehitti boolin reseptin :) Boolil ei ole vissii nimeä, mutta booli oli tosi hedelmäinen ja limen makuista. Väri voi näyttää oudolta, mut makuhan on se tärkein tässä asiassa. tässä ohje, jos jotakuta kiinnostaa:

de kuyper triple sec - hedelmälikööri
Karpalomehua
Ananasmehua
Viipaloitua sitruuna ja lime-hedelmiä
Sprite

Laita mehuja ja hedelmiä juomaan maun mukaan, mutta laita varovasti triple seciä, koska se on 40% eli tujua tavaraa. Laita jääkaappiin, anna olla 2 tuntia ja nauti! 

Illasta jäi todella hyvät fiilikset, nyt olen kotona käymässä äidinkielen tehtävien kimpussa ja pitäis aloittaa kokeisiin lukeminen. Perjantai on vapaa, mutta sekin aika menee kotona puuhastellessa ja lukemisessa. Vaikee kuvitella, että mulla on koulua enää pari hassua viikkoa ja sit työssäoppimaan isompien elukoiden sekaan, omg!

PS. Olen osallistunut Rajala Pro Shopin valokuvakilpailuun, äänestäkää kuvaa ihmeessä jos se miellyttää! Ei tarvi mitään muuta kuin painat "äänestä tätä kuvaa" ja äänesi on kuultu :)

Paina tästä!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti