torstai 4. heinäkuuta 2013

Do you understand how hard I'm trying to do the best I can

Postaus tulee vähän myöhässä, ollu hässäkkää töitten kanssa eikä ole yksinkertaisesti kerinnyt olemaan paljoa koneen ääressä. Muttah, Arkeen palaaminen tuntui vaikealta heti kolmen päivän festaroinnin jälkeen. Lähdin siis Iisalmesta perjantaina klo 7.15 junaan puksuttaen kohti Helsinkiä. Matka tuntui hitaalta ja odotus oli kova. Tuskaa oli odotettu jo pitkään eikä millään ois uskonu et se koittaa taas. Stadiin päästyä en kerinnyt kuin kirjautua hotelli Helsinkiin, heivata kamat sinne, laittaa ittesä ihmisen näköiseks ja suunnata Kamppiin. Menin kaveria moikkaa ja samal Morticiaan metsästämään itselleen korsetin tai korsettitopin, koska palkkapäivä! Pitää sitä nyt vähän hemmotella itseään. Olin aika kujalla kaiken maailman korseteista, mut myyjä oli onneks mukana, kertoi niistä ja kokeiltiin monenlaisia korsetteja. Oli siistiä kokeilla oikeaa korsettia, mut Tuskaan se olisi ollut vähän liiankin tuskainen. Myyjä laittoi sen niin kireelle kun sai, jotta näkisin miltä se näyttää oikeasti. Jumankavita että oli vaikee hengittää sellasen kanssa! Sen sijaan löysin olkaimettoman korsettitopin, joka oli mun mielestä sopivan härski ;) 

Ostoksen jälkeen kaveri lähti leffaan ja itse menin vaihtamaan asianmukaiset vaatteet Tuskaan: mustaa, mustaa ja mustaa. Ostamassani korsettitopissa on joustavaa kangasta ja latexia. On muuten aivan ihana päällä! Istuu todella hyvin ja tuo muodot sopivasti esiin. Sit kivat meikit nassuun ja tapaamaan toista kaveria, joka oli niiin herrasmies ja saattoi mut Tuskan festarialueen lähelle, se oli todella kilttiä! Helsingin keskustasta Suvilahteen on 3 km, mutta se ei tunnu missään kävellessä. Okei, lauantaina mulla oli korkeat demonia-kengät jalois (10 cm) ja niillä käveleminen tuntui loputtomalta ja kirjaimmellisesti tuskalliselta. Sitä se tuska siis nimenomaan olikin!

Perjantaina siis menin myöhemmin illasta alueelle, koska siellä ei ollut sinä iltana muita hyviä artisteja kuin Amorphis. Jäin sit viimeistä esiintjää King Diamondia parin biisin verran seuraamaan, mutta koska en pidä kyseisestä artistista tai sen äänestä, päätin lähteä alueelta pois ja jatkoklubille Sirkukseen katsomaan Huoratronia kavereiden kans. Ikinä en ole käynyt missään keikoil, mis reivataan hurjasti ja musa just Huoratronin tapaista. Ei voi muuta sanoa keikasta et ei helvetti miten seko meininki! Tunnelma oli aiivan katossa ja reivaajat näyttivät niin hienoja taitoja, ettei itse pysyny niis mukana. En osannut reivata, mut tanssin musan tahdis omal tavallani. Jouduin kuitenkin viimeisen esiintyjän aikana lähteen vähän aikasemmin pois, koska jalkoja alkoi särkemään niin kauheasti, etten jaksanut pysyä edes pystyssä. 

Lauantaina lähdin hyvissä ajoin kävelee festarialueelle. Lähdin seuraamaan Lost Societyn, Kreatorin, Testamentin, Soilworkin ja Stam1nan keikkoja. Eturivistä tuli Soilwork ja Stam1na seurattua ja kävin jopa nimmaritkin hakemassa Soilworkin pojilta. Äärettömän mukavia sällejä, heittivät läppää fanien kanssa ja olivat aidosti kiinnostuneita, mitä faneille kuuluu ja heistä näki, miten kovasti he haluavat viettää aikaa omien faniensa kanssa. Kreator jyräsi hullun lailla kuten Testamentinkin keikka, moshpotit laajenivat niin nopeasti ja sellasella vauhdilla ihmiset riehuivat, et meinas itse joutua sinne sekaan. Onneks niin ei kuitenkaa käyny. Vaikka se onkin siistin näköstä, viihdyn mielummin siellä eturivissä :DD

Testamentia katoin muutaman biisin ja lähin aikaseen, olin sopinut nähä toista kaveria ja lähteä taas Sirkukseen katsomaan Turmion Kätilöitä ja Shade Empireä. Jäin kuitenkin suustani kiinni pitkäks aikaa, että missasin Empiren kokonaan ja kerkesin vain puolet Kätilöiden keikasta tsekata. Noo ei se mitään, keikka oli oikein mainio Kätilöillä kuten aina, jäi se sit puoleks näkemättä tai ei. 

Sunnuntaina tahtoi olla panokset aika loppu ja fiilis oli jo sellane et jaksaako sitä lähtee vielä rellestelee Tuskaan. Pieni harkinta riitti siihen: Eikun kuteet päälle ja meikit maalaamaa ja vielä kerran lähteä tuskailemaan! Loppujen lopuks en ollut itse alueen sisäpuolella pitkään kuin Nightwishin ja Amaranthen keikkojen verran ja mitä nyt kaverin kans kävin anniskelualueella istuskelemas. Ilta meni siinä ulkopuolella hengaillessa ja tutustuessa uusiin ihmisiin. Tyypit yrittivät opettaa mua juomaan kaljaa ja siitä tykkäämään, mut ei, se on vain kamalaa kuravettä. Sitä sit tuli sinä iltana paljon juotua ja lähdin vielä taas Sirkukseen jatkoille uusien tuttavuuksien kanssa. Harmi vain, että Sirkus meni paljon aikaisemmin kiinni, koska ei ollut kävijöitä eikä ollut järkevää pitää auki. Lähettii muualle ja hengailtiin pitkälle iltaan asti kunnes piti lähteä nukkumaa ja seuraavana päivänä taas junal himaan.

 Kotimatka oli aivan kamala, väsytti ja samaan aikaan oli jonkun asteen krapula, mut se meni ohi omia aikojaan. Kaikin puolin hieno tuska taas, mitä nyt perjantaina ei ollut niin paljon bändejä ja muuta vastaavaa, mut tuli nähtyä kavereita pitkästä aikaa ja tutustuttua uusiin ihmisiin. Uusista bändeistä Lost Society yllätti mut positiivisesti, nuoret pojat vetävät vanhan koulun rässiä, loistavaa musaa! Tässä kuvia tuskasta:


Tein kynnet edellisenä iltana~

Uusi korsettitoppi, nammm♥ tuskalook 1 päivänä~




Jone Nikula


Tomi Joutsen / Amorphis


King "Kinkku" Diamond

Lost Society ja karvaperse.


Soilwork


Antti näyttää miten moshataan.

Kaikkaaa♥


Kreator


Testament

Tuskalook 3 päivänä~

Nightwish.

Vielä huominen päivä töitä ja sit taas reissaamaan, seuraavana Summer Up, Lahti ja Far east fucking movement! oijoi Can't wait ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti