tiistai 30. heinäkuuta 2013

C'mon, take a bottle, shake it up, Break the bubble, break it up

Kotona taas, maaseudun helmoissa. 10 päivän työputki suoritettu kunnialla loppuun ja nyt ois sen loman aika. Maanantai-aamuna koitin nukkua mahdollisimman pitkään, ekan kerran heräsin kuudelta aamusta... Edellinen unirytmi kummittelee vielä ja nyt väsyttää maan pirusti, mut jospa se korjaantuisi muutaman päivän sisään. Unirytmiä pitää petrata taas sit kun työssäoppiminen lemmikkikaupas alkaa..

Pikkuveljelläni oli eilen synttärit ja on nyt 18wee. Voi että, nyt me kaikki sisarukset ollaan täysi-ikäisiä. On vaikea kuvitella kun pienet tulee perästä, sit näät niitä baaris,  Alkon jonos.... Edelleen hän on mulle pikkuinen velipoika, oli sit minkä ikäinen tahansa. Nii ja sattuu olemaan mua päätä pitempi ja isästäki menee jo ohi, voi luojaaaa.

Tein pitkästä aikaa hyvän ostoksen, kun kävin kirjakaupassa. Munhan ei tietenkään pitänyt ostaa mitään, vaan käydä tiedustelemassa, milloin Mortal Instrumentsin viides osa Kadotettujen sielujen kaupunki tulee kauppoihin. Kassatäti naputti tiedot koneelle ja ilmoittaa, että kirjan suomennettu versio on jo tullut. Katoin häntä vähän aikaa ja kysyin, et ootko aivan varma. Viime kerral ku kävin kysymäs kirjasta muutamia kuukausi sitten, siitä ei ollut mitään tietoa. Sit muistinki, et ekasta osasta, Luukaupunki - kirjasta on tulossa elokuva syksyn mittaan ja se on vissii pistänyt vauhtia kirjan suomentajiin että saatais lisää luettavaa. Kirjan saatuani käsiin mun sisäinen fanityttö kiljui ja pomppi hysteerisesti, en kuitenkaan ihan ääneen kiljunut, mut olin siitä todella innoissani! Ja pakkohan se oli ostaa, kun se kerta löytyi. Tätä osaa oon ottanut niin innolla, LOTR:in kirja saa nyt jäädä vähän aikaa jäähylle kun luen tämän kirjan ekana pois alta. Ja mulla ois vielä kaks muuta kirjaa kesken lukematta, hups.

Kadotettujen sielujen kaupunki, maltan tuskin odottaa et pääsee tätä lukemaan♥
Elokuvasta on paljon odotuksia. Trailerin perusteella leffassa on paljon meininkiä ja örkkikamaa, mutta onko teille käynyt niin, että luette jotain kirjaa, kuvittelet hahmot miten itse olet ne kuvitellut, sitten kun siitä tehdään elokuva, hahmot eivät vastaa sitä, miltä ne näyttävät sun päässsäs? Tämän elokuvan kohdal se nakertaa mua. Vain pari kolme hahmoa ovat suurinpiirtein sitä luokkaa miten itse on ne kuvitellut, mut sit yks kirjan hahmo, joka sattuu olemaan se hotimpi tapaus, sitä hahmoa näyttelevä henkilö on yks niistä näyttelijöistä, joista EN tykkää yhtään. Hän ei todellakaan vastaa näyttelijänä mun päässä kuviteltua miestä ja oon huomannu Mortal Instrumentsin FB sivuilla, et se nakertaa monia muitakin. Joo, tiedän, ettei kaikkia voi näyttelijävalinnat miellyttää, mut kyllä se tahtoo kieltämättä nakertaa ja kun oon nähny muitakin elokuvia tältä miesnäyttelijältä, mun mielestä hän ei ole kaksinen näyttelijä. En toisaalta osaisi sanoa, kuka miesnättelijä muistuttaisi eniten mun päässä kuviteltua mieshahmoa, eikä sellaista varmana löydykään, mut tuo rimpula nyt ei kuvasta häntä yhtään.

Tatuointikuumetta on ollut tässä jo hyvän aikaa ja ekan tatskan ottamisesta on jo kolmisen vuotta aikaa, päätin tos pari päivää sitten että nyt on uuden tatuoinnin aika. Rahat ei oo vielä kasassa, joten kuvan ottaminen ei ole vielä ajankohtainen juttu, mut tulen kuitenkin ottamaan sen täs syksyl. Varsinainen kuva on jo valmis, tarvitsee vielä vähän hiomista, mut tässä raakaversio siitä, millaista kuvaa oisin ottamas:


Lohikäärme, jonka alaosa on ikään kuin tulessa. Otin vaikutteita netistä ja piirsin sit oman näköisen loharin. Tatskan ponttina on toki se, et piirros on oma tekemä,siinä tulee esille piirrostaitoni ja suuri kiinnostukseni myyttisiin olentoihin. Piirsin tätä ainakin kolme kertaa puhtaaks ja kolmas piirros alkoi näyttämään jo todella hyvältä. Parempaa kuvaa piirroksesta laitan sit kun h- hetki on lähempänä ;>

Siinä mielenpäällä olevat asiat lyöty esille, tässä taas kesäisiä kuvia kotoota. Sori, en ole päässyt töitten takia kuvaamaan usein ja nyt kun satun taas olemaan kotona, kuvia on lähinnä kotopuolelta, MUTTA enskuus on luvassa photoshoot meininkiä kaverin kanssa, mut siitä sit vähän myöhemmin juttua.. ;)




 




Käykäähän tykkäämäs myös mun Facebook sivua, eli paina tästä Emma Laitinen photography linkistä!

Käykää kahtomas Luukaupungin traileri, suosittelen lämpimästi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti