tiistai 10. syyskuuta 2013

The silver saxophones say, I should refuse you, The cracked bells and washed-out horns, Blow into my face with scorn, But it's not that way, I wasn't born to lose you

Ei tunnu yhtään siltä että olisi tiistai, tuntuu edelleen siltä kuin olisi maanantai. Työssäoppimisen loppu häämöttää pikkuhiljaa, tämä ja seuraava viikko vielä plus näyttö tehtävänä, sitten koulunpenkille Pemolle. Pakko sanoo, et joitakin luokkaisia on ollu välillä ikävä, nähnyt heitä koko kesänä tai pitänyt hirveästi yhteyttä töitten ja reissujen takia. On ollut myös kauhea hinku päästä keikoille riehumaan, täyttämään päätä vettä väkevämmällä ja bailata kavereiden kanssa. Onneks on tulossa pari keikkaa mille oon menossa: Enskuussa 19.10 on Merirock vol.2 artisteina TOXICROSE, Private Line, White Flame ja RAGGED SAINTS eli toisin sanoen laivaristeilyä kuumien rokkareiden kanssa ja Danko Jones Oulussa 18.11 Club Teatrialla. Merirock tuli vähän puun takaa, kaveri sai mut puhuttuu lähtemään hänen seurakseen. En olisi uskonut että lähen vielä toisen kerran laivalle tämän vuoden aikana, mut sinneppä ollaan menossa! Maltan tuskin odottaa näitä kahta keikkaa, pääsee pois Iisalmesta ja näkemään muita maisemia ja kavereita pitkästä aikaa :) 



Työssäoppimisen lisäksi on pari asiaa hoidettavana. Autokoulussa pitäisi käydä tekemässä pimeänajo kurssi ja kakkosvaihe ajaa jotta sais viimeinkin sen varsinaisen ajokortin. Pitäisi päästä autonrattiin ennen tota kurssia ja kakkosvaihetta, en ole ajellut lomitustöitten jälkeen ollenkaan, koska toppipaikka on tuossa keskustassa enkä ole tarvinnut autoa liikkumiseen. Ajotaitoni ovat kehittyneet töitten lomassa paljon, tosin itse lomitustiloille oli välillä hankaluuksia päästä vaikka navigaattori oli suunnistamisessa suurena apuna. En luota siihen kapistukseen ihan sataprosenttisesti, mut perille ainakin vie jos ei muuten. 

Viime viikonlopun vietin kotosalla. Siitä on noin kuukausi kun viimeksi kävin himas. Oli paljon menoja, että himassa käynti siirtyi syyskuulle. Oli todella mukavaa olla kotona, jutella vanhempien kanssa asioista, olla iltalypsyllä isän kanssa, nauttia kotiruoasta ja ennen kaikkea olla vaan ja nauttia kotona olosta. Välillä kotona oleminen turhauttaa, mutta nyt oli sen verran pitkä väli etten käynyt ollenkaan joten se teki hyvää. Varsinkin kun pääsi saunaan rentoutumaan, ai että! 

Tässä syksyisiä kuvia kotoota, lisää löytyy tuttuun tapaan Emma Laitinen photography FB sivuilta ja samannimisestä blogistani! 






Loppuun mahtava löytö youtuben syövereistä. Kuuma saksalainen, dark/metal/ rockbändi Lord of the lost. Tää soi mun päässä lakkaamatta ja tuon miehen ääni on jumalainen. Biisi potkii perseelle ja pirun kovasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti