sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tonight the heaven is down and I am home

Heipparallaa ihmiset! Sori tämä pitkähkö tauko bloggaamisesta, päivät menee työssäoppimispaikas eikä oo ollut tarpeeksi inspiraatiota/ aikaa päivitystä rustailla :C Mut nyt on edes hiukkasen! Eli eka viikko työssäoppimassa emolehmätilalla on mennyt tosi hyvin. Tilan omistajat ovat todella mukavia ja osaavat opettaa ja ohjata erilaisissa työn tehtävissä. Tilaa kunnioittaen en paljasta nimiä tai tilan sijaintia, mutta sen voin kertoa, että kyseinen tila on luomulinjalla eli ei käytetä tehotuotantoa tilalla lainkaan. Työpäivät ovat yleensä 8-16 joten herätys on seittemältä ja puol kasilta ratin taakse ajeleen tilalle. Valitettavasti mulla ei ole lupaa ottaa kuvia tilalta, joten en voi kuvapainoitteisesti ilmaista työssäoppimispaikkaani. Toinen viikko lähtee käyntiin sitten huomenna, saa nähdä mitä viikko tuo tullessaan :)

Kävin tos viime viikol leffateatteris parin kaverin kans kattomas Fast & Furious 6 - elokuvan ja oli muuten ihan törkeen huippu! Jännitys elokuvan aikana pysyi koko ajan, läppää oli sopivasti, räiskettä, pauketta, nopeita tilanteita, mahtavia stunttikohtauksia ja tietenkin silmänruokana Vin Diesel, Dwayne Johnson ja Sung Kang, omnomnomm. Elokuva on viimesen päälle hyvin tehty, sanat ei riitä kuvailemaan leffaa. Mun mielest toi kutonen on yks parhaist F&F leffoist, kannattaa käydä kahtomas toi jos tykkää toiminnasta ja nopeista autoista (; Aion hankkia ton elokuvan heti kun se tulee DVD:lle, ostamisen arvoinen elokuva!





Mulla on vkloput vapaita ja tämän vklopun vietin himas. Kotopuolella riitti töitä sekä pelloilla että pihassa, mut aika menee siinä niin nopeasti ettei tarvitse kuluttaa aikaa vain koneella ollessa. Nyt kun toi uus puhelin on ollu mulla jonkin aikaa käytössä, tuntuu että läppäriä ei tarvitse lainkaan. Se on käytössä ainoastaan sillon kun katon sarjoja tai kirjotan blogia. Puhelimella pystyy niin näppärästi käydä vilkasee facea, twitteriä jne, mutta akkua kuluu jatkuvasti kun netis pyörii.

Kelit tähän mennes ovat olleet mahtavia ja fiilis ollut sen mukainen. En jaksaisi odottaa enää festareita ja nähdä kavereita pitkästä aikaa! Sitä ennen pitäisi suorittaa toppi loppuun ja tienata rahaa lomitustöissä.. mut ootan varsinaisten töitten alkamista kans. Mut eiipä mulla muuta, tässä vähän kesäisiä kuvia kotopuolelta:








Viuhti♥


Amor.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti