torstai 16. toukokuuta 2013

Summer day, I'm all blue with my tambourine

Rääkkilenkki heitetty ulkona, vieläpä niin upea kesäinen sää, et ei millään haluis olla neljän seinän sisällä makoilemassa! Päivä koulussa oli todella lyhyt, yhtä hyvin oisin voinut olla menemättä kouluun, ku käytiin vaa työssäoppimisasioita läpi ja sit oli luento BARFauksesta eli koirien raakaruokinnasta. Itse kun en ole sillee koiraihmisiä, aihe ei ollut niin kiinnostava, kunhan peruasiat tietää ja mitä se on. Kaveri sit heitti mut keskustaan, päästyäni kämpille mietin, et mitähän tekis seuraavaksi. Siinä sit sain ajatuksen, että käyn vanhal ala-asteen koulul moikkaamas mun entistä ala-asteen opettajaa, nyt kun aikaa oli rutkasti. En ole nähnyt häntä sen jälkeen kun lähdin siitä koulusta muualle ja hän oli yks parhaista opettajista mitä mulla on ollut. Lähdin koululle ja kerkesin jutella vähän aikaa open kanssa ennen kuin hän lähti pitämään oppitunteja. Oli todella kivaa nähdä häntä, piristi päivää kummasti :) 

Vierailun jälkeen lähdin keskustaan palloilemaan. Söin ensimmäiset torijätskit ja kiertelin vaatekaupoissa. Mielessä oli ostaa kesäiset, mutta neutraalit kesäkengät. Multa löytyy jo mustat, mut haluan jonkun muunkin väriset ja et olis niille vaihtelua, kuin et käyttää vaa samoja. Löysin Seppälästä helakan punaiset kengät, olivat kai tarjouksessa tai jotai, kun hinta laski 16,95 eurosta 13,95. Ei se mua haitannu, iha hyvä vaan!

Mun vanha puhelin, Nokia 5230 ajeli eilen roskiin, luuri alkoi sekoilemaan ihan tajuttomasti. Puhuin yhen kaverin kanssa toissailtana, kun puhelin kuumeni pirun kuumaks ja saattoi keskeyttää puhelun siten, et se meni mykäks. Mä en sit pystyny keskeyttää puhelua mitenkään, puhelu oli päällä, mut mä en kuullu mitä toinen mulle sano. Tätä se teki ainakin 3-4 kertaa ja oli lähellä etten heittänyt sitä seinään. Kävin seuraavana päivänä Elisalla, että onko aika vaihtaa puhelinta vaiko vaihtaa akkua. No, siinä sit kävi niin, että uus puhelin lähti sieltä matkaan. ZTE Blade 3 on kännykän merkki. Tykkään siitä tosi paljon, nyt voin käyttää Twitteriä paremmin, yayy! Hintaa sillä oli vain parisataa, naurettavan halpa hinta mutta sainpahan uuden luurin!

Huomenna koittaakin viimeinen koulupäivä ja illasta kavereiden kanssa viihteelle juhlimaan koulun loppumista ja kesän/ työssäoppimisen alkamista, jospa huomennakin ois yhtä loisto keli kuin tänään (;

ZTE Blade 3 Android

Kengät 13,95 Seppälä



Viime yöllinen inspiraatio. Tää on sit nainen~

Muotokuva The Dead Love bändin laulajasta. Tykkäs kovasti kun hän näki tän :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti