lauantai 21. huhtikuuta 2012

Things to do before I die - list vol 2.

Ajattelin tämän postauksen liittyvän taas Before I Die - listaan mitä bändejä/artisteja haluaisin nähdä vielä elämäni aikana. Ellen ole aiemmin kertonut, olen kiertänyt keikoilla 5 vuoden ajan ja nähnyt monenlaisia artisteja, esim. Whitney Houstonin, Elton Johnin, Rihannan, LMFAOn yms. On paljon sellasia artisteja joita ei tule näkemään kuin ehkä kerran elämässään, kuten korealaisia artisteja. Oon kuunnella korealaista poppia jostain 8-9 luokalta asti. Ensimmäiset korealaiset artistit joita aloin kuuntelemaan olivat Big Bang ja DBSK (Dong Bang Shi ki) ja kuuntelen niitä edelleenkin. Sinä aikana on kertynyt pitkä lista eikä sille näytä tulevan loppua: youtubes innostun ja tutustun jatkuvasti uusiin artisteihin ja luen säännöllisesti Allkpop -sivustoa, korealaisen musiikin informaatiosivustoa jonne päivittyy jatkuvasti uutisia kaikista artisteista. Luen myös Kome - sivustoa joka on suomalainen korean musiikin informaatiosivusto, mut sinne ei päivity niin tiuhaan tahtiin uutisia kuin allkpopiin. Ja mikä korealaisessa musassa vetoaa on se että he ovat taitavia laulamaan, tanssimaan, vaatteet viimeisen päälle tyylikkäitä ja itse Korean kieli on aivan jotain ihanaa. Itse ihmisinä he ovat myös erilaisia, persoonallisia sekä tajuttoman komeita ja kauniita. Kannatan tunnetusti enemmän poikabändejä kuin naisbändejä. Kuuntelen tasan kahta naisartistia ja ne ovat 4minute ja f(x). Okei, joitain yksittäisiä biisejä kuuntelen naisartisteilta, mut noita kahta oon kuunnellu pitkään ja niistä oon aina tykännyt. Poikabändit ovat vaan parempia.

Musta on tosi mahtavaa että korealaisia artisteja on alkanut pikkuhiljaa rantautua Eurooppaan. Vihdoinkin he ymmärtävät että heillä on muuallakin faneja ja jakavat sitä musan iloa myös heille kuin ainoastaan omassa maassaan.  Toivoisin kuitenkin että nämä bändit tulisivat Suomeenkin keikkailemaan. Siihen kyllä menee vielä pitkä aika, voin vain katsoa vierestä kun bändit menevät Saksaan, Lontoseen ja Ruotsin keikkalavoille eikä itse pääse sinne koska ei oo varaa tosta vaa lähtee toiseen maaha bändien perässä. Muistan ku kaveri soitti mulle et B2ST/BEAST (mun ja kaverin ehdoton suosikkibändi) tulee Lontooseen et nyt perhana mennään sinne! Koitin puhuu vanhempia ympäri et he voisivat jollain lailla sponsoroida tota reissua nii eivät kyllä olleet kovin innoissaan siitä. En kuitenkaan repinyt pelihousujani sen takia koska se oli totta et rahaa pitäis olla säästettynä enemmä jos aikoo jonnekin lähteä ja suunnitella kaikki etukäteen. Kyllä mä vielä tuun näkemään jotain korealaisia ja muun maalaisia bändejä, se on varmaa se! Tän listan kohdal oon kans aika tarkkaan miettiny sellasia artisteja mitä en välttis tule uudestaan näkemään ellei jotain maailman mullistavia asioita tapahdu ja näkisinkin toisen kerran. Lista saattaa koostua aika paljon korealaisesta hötöstä, mut koitan mahduttaa jotain muitakin artisteja sekaan, eivät ole parhausjärjestyksessä. Nyt itse listaan.

 Before I die I want to see live:

MBLAQ
Christina Aguilera
B2ST/BEAST
Ryuichi Sakamoto
B.A.P
Rain
Lagy Gaga
Big Bang
Celine Dion
Super Junior







Versailles
2PM

MUCC

Tähän loppuun 4minuten mahtava biisi "Volume Up", mahtavaa lauantaita kaikille!




















1 kommentti:

  1. hei ! sun blogis on tosi hyvä, mä tykkään! c: käy kattoo munki blogii ja liity lukijaks jos tykkäät! http://sartsunblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista