maanantai 1. syyskuuta 2014

Once I wished for this night, Faith brought me here, It's time to cut the rope and fly



"And I thought to myself,
Where's the innocence?
An that's not suprise it's been so god damn hot as of late
We're never gonna be cold...
You know the Devil is Lord."


Helevetin tiukka orkesteri ja hassunhauska musavideo nalleista ja sarvipäisestä paholaisesta. Törmäsin bändin musaan Youtuben maailmas ja osoittautui loistavaks löydöks. Musaa tehty ronskilla kädellä, hell yeah baby!

Mitäs mulle kuuluu? No ihan hyvää, lukuunottamatta pientä lentsua, joka näköjään sujahti matkaani kämpille. Päässä jomottaa ja niiskuttaa, mutta ei sen pahempi, ainakaan vielä. En halua nyt mitään tauteja sairastettavaksi kiitos, pakko käydä kouluu et pysyisin vaikeissa aineissa mukana etten jäisi jälkeen muista sairastelun takia. Ihan tarpeeksi on vaikeita ja isoja tehtäviä ja ne pitää olla tehtyinä ennen syyslomaviikkoa. Joo, aikaa on vielä rutkasti, mutta haluan mahdollisimman pian ne pois alta. En ole sellanen, että jätän tehtävät viime tippaan. Pyrkimys ois saada tehtävät tehtyä niin, ettei lopuille tunneille tarvitsisi mennä. 

Jätin BLD:n keikan välistä, koska kotona tarvittiin mun apua navetan siivouksessa ja muutenkin olla kotona, ettei olisi niin suurta houkutusta lähtee baariin. Saatoin ehkä missata hyvän keikan, mut jos kotijoukot tarvitsee apua töissä, se asia tulee etusijalle. Noo, jospa syksyn talven aikaan tulis keikkoja lisää BLD:lle, niille sitten menen kun joutaa ja rahatilanne on parempi :>

Lauantai-iltana, yhdeksän aikaan illasta Helmi- niminen lehmä poiki kolmannen kerran ja pyöräytti lehmävasikan maailmaan. Pikkuinen oli hauskanvärinen:  Otsassa valkoinen vaakatasossa oleva läntti, muuten naama ja etujaloista vatsaan asti ruskea ja takapuoli oli valkoinen plus muutakia ruskeita läiskiä lavojen päällä. Oppi heti juomaan tutisankosta ternimaitoa ja Helmellä oli kaikki hyvin, alkoi heti mutustamaan rehua poikimisen jälkeen. Otin itselleni vallan keksiä vasikalle nimen ja se on Laava.♥


Aloitin vkloppuna taas Operaatio valmistujais- juhlamekko/ puku isän syntymäpäiville. Löysin taas törkeen kivoja Pin Up mekkoja yhdestä sivustosta, mutta mekon helma sais mielellään olla yli polven. Mekon/ puvun pitää olla sellanen, että sitä voisi käyttää sekä molemmissa juhlissa että muutenkin tulevaisuudes, ettei tarvitsisi ostella aina erilaisia pukuja mihinkin juhliin. Se on joko gootahtava puku tai Pin Up mekko, en osaa muita ns. juhlavia pukuja itselleni ajatella. Katoin eilen netistä hakusanalla valmistujaismekot eri sivustoista ja jos mun mielepidettä kysytään niistä, ne on oikeesti oksettavia ja tylsän näköisiä. Ensinnäkin mekkojen helmat on niin tuhannen vesirajoilla, läheltä liippaa alapään vilkutus mekon alta. Kaikki olivat melko samanvärisiä ja muotoisia, ihan hepsakoita mekkoja sanon minä. Päätin, etten halua tuollaista massamekkoa itelleni, vaan sellaisen, jossa edustan omana itsenäni ja tyyliäni välittämättä siitä, mitä muut sanovat, onko se sopiva juhliin vai ei. I don't give a fuck. 

2 kommenttia:

  1. Aaw Laava :3 Vinkkinä mekkopulmaan että Dorothy Perkinsillä on pidempiä mekkoja (tall- ja midimallit) joita ei joka tytöllä näe, ja hinnat ei päätä huimaa! Itse oon ainakin tykännyt, mutta en tiedä onko teikälle tarpeeksi edgy/pin-up. Kantsii kuitenkin tsekata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, just sopiva tytylle nimeks :> Aa okei, pitääpä tarkastaa, en haluis lyhyttä mekkoo enkä esitellä sotanorsujalkojani kellekään. En tiedä olenko minäkään niin pin up, mut saatanpa kokeilla onko se mun juttu vai ei. Kiitos vinkistä!

      Poista