maanantai 29. syyskuuta 2014

I will deny you, This world belongs to me, You try to fake it, But all wounds are there to see


Watch the vultures as they open their eyes
Can you please, please give them something 
Play the heavens with the devil's dice
Can you serve them, feed 'em with your king

You've never seen anything like this before
You will never see a clockwork sunrise no more 



Kivuton koulupäivä näin maanantaina kun koulua oli 8-11 asti. Ihan hyvä vain, viime viikonloppu oli sen verran sekoboltsi, että univelkoja on enemmän kuin laki sallii ja lepo on kova sana. Torstaina lähdin Jyväskylään, päivä meni kaverin kans hengaillessa ja kuulumisien vaihtamises. Illasta menin noin tuntia aikasemmin venailee Lutakon porteille keikan alkua. Vähän oli porukkaa jonottamas, pääsin eturiviin, mut päätypuolelle. Muuten hyvä paikka, mut siinä sai varota ihmisten nyrkeillä heilumista ja sain minä sitten pari nyrkiniskua päähän.. Eivät onneksi olleet kovia iskuja. Deathstarsia lämppäs suomalainen metallibändi Woland. Musa oli ok, mut en tiedä, en oikeen lämmennyt bändille. intro oli aivan kauheaa kirskuntaa, raapintaa ja ihme kitinämeteliä, ikään kuin joku raapisi pitkillä kynsillä liitutaulua ja muita pintoja vasten kaksin käsin. Hyi. 

Deathstars alotti keikan hyvin energisesti ja lössiä oli ilmestynyt paikalla oikein mukavasti. Kuulin keikal kaikki suosikkibiisit, erityisesti Blitzkrieg, Death dies hard, Night Electric night ja Cyanide. Paras moment keikalla oli, kun Andreas piti mua kädestä kiinni ja lauloi mulle, se oli jotenkin niin maagista. Se hetki tuntui todella kivalta. Mulle ei ole koskaan aikaisemmin laulettu niin että on pidetty kädestäni kiinni.. Voisinko vielä palata siihen hetkeen kitoos? Hän veti naisia puoleensa kuin magneetti ja kaikki haluaa tietenkin koskea häneen jos hän on vähänkin lähellä faneja tai lavan reunaa. Keikka oli mahtava, keikalta sain settilistan ja ostin fanituotteiden kojusta paidan. Keikalta en saanut hyviä kuvia, kamera alkaa vedellä viimeisiä henkäyksiä ja valotukset keikal omasta mielestä eivät toimineet valokuvauksen kannalta. Pari siedettävää kuvaa kuitenkin löytyy.

Mun oli tarkoitus lähteä jo lauantaina kotia, mutta kaveri puhui mut ympäri jäämään vielä yhdeksi yöksi. No mikäpä ettei! Kuitenkin oisin mennyt Iisalmessakin baarikadulle aiheuttamaan pahennusta, niin sama kait olla vielä Jyväskylässä kun on kerta siihen mahdollisuus. Noh, Perjantaina ja lauantaina bailattiin ja käytiin baareissa, joissa emme ole ennen käyneet, esimerkiksi Katse ja Hemingway's. Katseessa oli rento meininki, rokki soi taustal ja kaikenkarvaisia rokkareita, hevareita ja kaunottaria kaljan ääressä. Hemingway's oli ihan jees, mut tosi kallis paikka ja tupa oli aivan täynnä. Plus saimme tosi pitkään odottaa omaa vuoroa juomien tilaamisessa. Free times olen aikaisemmin käynyt ja Kynnyksessä. Viihdyn kaikissa noissa baareissa, mut jotenkin toi Katse ja Free time ovat mun paikkoja, joissa mielelläni viettäisin aikaa. 

Lauantaina oli tarkoitus olla nätisti, mutta no... ei mennyt niin kuin elokuvissa. Tutustuttiin pariin tyyppiin ja päädyimme heidän kans jatkoille ja seuraamme liittyi myös sieniä vetäviä insinööriopiskelijoita.:D Aamukasiin asti juotiin ja oli tosi hauskaa. Sunnuntaina oli kohmeloinen olo kun junalle menin ja matka Iisalmeen oli pitkä ja väsyttävä. Törkeen hauska viikonloppu kuitenkin: Näin Deathstarsin eka kertaa livenä, näin opistokavereita ja tutustuin uusiin ihmisiin ja kreisibailaamista hyvässä seurassa. Meitsi oli aivan Brainded metalhead. Se kuvasti viikonloppua kokonaisuudessaan :D Myös Raining Blood. 

Musta on  tullu mukavuudenhaluinen bilevaatteiden suhteen viime aikoina. Päälläni on ollut viihteellä hävyttömästi leikattu bändipaita ja tekonahkapökät, kenkinä tennarit tai korkkarit. Ei jaksa hirveesti miettiä, mitä laittaa baariin päälle, oon sit kuitenkin panostanut silmämeikkiin enemmän. Silti vedän tuolla lookilla ihmisiä puoleeni, kuten eräs hevari baaris lähestyi mua kännisenä, mutta silmät tuikkien sydämistä. Tilanne näytti siltä, että kohta se koppasee mun kainaloonsa ja vie mut tyylii vihille siltä istumalta.:D Tahtoo lisää Jyväskyläreissujaa! Millos lähetään taas?


Ostin Deathstarsin levypaketin mis oli kaksi levyä mukana ja vieressä keikan settilista. Maukas setti oli sanon minä.

2 kommenttia: