tiistai 27. elokuuta 2013

With open arms embrace this heart, With open eyes behold the truth, Embrace this life

Kolmas viikko pyörähtänyt käyntiin lemmikkikaupassa. Jalkakivuille ei näytä tulevan loppua ja nukkuminen ollu entistä vaikeempaa. Tänäänkin heräsin kaks tuntia ennen herätystä..... murh. Olen koittanut patistaa itseäni lenkillä käymään, mutta 8h kävelemisen ja seisomisen jälkeen ei ole huvittanut lähteä lenkille erikseen pitkän työpäivän päätteeksi. 

Elikkäs, viime vkloppuna oli ensimmäiset photoshootit kaverini Oonan kanssa. Hän saapui perjantai-iltana viiden aikoihin kämpilleni. Lähinnä chillailtiin, juotiin teetä, juteltiin kaikenlaista ja alkulämmiteltiin seuraavan päivän kuvauksia varten ottamalla pin-up meikkikuvia. Mietittiin mahdollisia vaatteita, kuvauksien kestoa ja muita asioita. Oltiin aivan innoissamme kuvauksista! Vaikka Oonalla oli räkätautia päällä, niin siitä huolimatta jaksoi loppuun asti olla mallina :) Propsit sulle tyty!




Lauantaina heräiltiin siinä kahentoista aikaan ja valmistauduttiin lähtemään kuvauspaikalle eli mun kotiseuduille maalle. Siinä samal ostettiin pikaisesti Oonan kaverille tuparilahja, illaks oli luvassa tupareiden viettoa ja baareilua, joten lahja piti saada jostain ostettua! Ja valkoinen maximekko H&M:ltä oli oikea löytö kuvauksiin. Pikkuveli, joka oli ajanut edellisenä päivänä inssin läpi, oli meillä kuskina ja vei meidät kotiin. Sit vaa kuteet ja meikit kuntoon ja kuvailee! Kuvauksien teemana oli hippi/ Liisa ihmemaassa tyylistä ja luonto oli meidän kuvauspaikkoina kotopuolella. Koska oli ensimmäiset photoshootit, asentojen ja sen oikean kuvan saaminen vei aikaa, mut kuka sanoi että valokuvaus olisi helppoa?





Lisää kuvia on täällä Emma Laitinen photography Facebook sivulla!

Kahden tunnin kuvauksien jälkeen äite tarjos meille päivälliseksi kaalilaatikkoa, oi namnam! Pikkuveli vei sit meidät takaisin kämpille ja sit laittautumaan tupareihin. Tupareis oli myös muita tuttuja, joita oli kiva nähdä pitkästä aikaa :) Aloteltiin siel kämpil ja sieltä suunnistettiin baariin bailaamaan~

partyyy
Seksiä & väkivaltaa - drinksui
Hopeanuolii!

Railakkaan ja mukavan illan jälkeen sunnuntaina päätimme pistää Hopeanuoli- maratoonin pystyyn. Kyllä, sain sen vihdoin ja viimein tilattua sen, boxi kolahti postiluukusta perjantaina. Oon ollu siitä niin onnellinen et ei mitään rajaa♥ Tykitettiin hopsua koko päivän eli semmoset pienet 10h tuntia meni, hups. Käytiin kuitenkin siinä jossai välis tyttöjen kanssa Olutmestarissa ranskiksia syömässä. Teki kyl hyvää, oli karsee nälkä koko päivän ajan. Siitä vielä loput jaksot katottiin ja painuttiin pehkuihin, Oonalla oli tosi aikainen lähtö töihin ja itsellä työt kanssa odotti seuraavana päivänä. Kuvia oli hurjat 500 ja niissä oli iso työ löytää ne hyvät ja muokata ne itsensä näköisiks. Tein kovasti töitä muokkaamisen suhteen ja musta kuvat oli onnistuneita, ainakin viimeisimmät kuvat olivat mun mieleen!Vkloppu oli huippu, lisää tällaisia!

Noo mitäs mieltä ootte kuvista? Kommentointi on suositeltavaa! :)




6 kommenttia:

  1. ihan älyhienoja kuvia!! varsinkin tuo neljäs on mun suosikki :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten kivoja kuvia! En kestä:) mäkin tahon olla noin taitava,kun vaan inspiroituis harjottelee.. Mikä kuvanmuokkausohjelma sulla on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Se vaatii jatkuvaa kuvaamista ja silmän harjoittamista, harjotusta vaa! Yleensä käytän Picasa 3 mut aloin käyttään Photoscapea, simppeliä muokkausohjelmia molemmat :)

      Poista
    2. jeaa :) pitääkin perehtyä paremmin,kun pääsen kotiin ja omalle kotikoneelle :)! hyvää loppuviikonloppua sulle :p

      Poista
    3. jepaa, kiitos samoin :3

      Poista