maanantai 6. helmikuuta 2012

When your trash becomes your treasure, Your immorals are my pleasure

Aivastus ja terveydeksi! En ole ollut pitkään aikaan näin kipeä. Heräsin sunnuntai aamuna jomottavaan oloon ja siitä seurasi jatkuva aivastelu, flunssainen fiilis ja v*tutus kihisi höyrynä korvista ulos . Nice. Oon juonut litratolkulla Keisarin Morsian - teetä, napsinut särkypillereitä ja makoillut sängyssä puolikuolleena sekä koittanut tappaa aikaa dataamalla ja leffojen katselemisella.

Olen ollut nyt kaksi viikkoa töissä Kehyllä ja ensimmäiset päivät olivat aika rankkoja: Mun piti hioa vanhoista huonekaluista maalit pois kokonaan ja sitä oli oikein ihanaa tehdä tunti toisensa jälkeen (huomatkaa sarkasmi). Paikan hiomakoneet oli rikki joten ei auttanut muu kuin ottaa hiomapaperia kouraan ja hinkata joka ikinen maalipläntti pois. Alussa tein 6 päivän tunteja, mut ne osoittautuivat liian rankoiks ja bussikuljetukset kusivat, joten mun työpäivää lyhennettiin tunnilla. Aika rankkaa ja yksitoikkoista hommaa, mut en valita. Siitä kun kerta saa rahaa niin parempi olla valittamatta. Joskus sitä joutuu tekemään paskempia hommia. 

Olen muuten alkanut lukemaan taas pitkästä aikaa. Viime viikolla kävin töitten jälkeen kaupungilla kiertelemässä kun huomasin kirjakaupan "Ota 3 dekkaria, maksa 10e" kirjatarjouksen. Jkuuri silloin mielin uutta luettavaa tylsille illoille ja päätin mennä katsomaan löytyiskö sieltä jotain hyviä kirjoja ja sieltähän löytyikin vaikka mitä, mut niistä valitsin nämä: Cassandra Clare: Luukaupunki, Henning Mankell: Kiinalainen ja Carloz Ruiz Fafón: Enkelipeli. Aloitin lukemaan Enkelipeli-kirjaa, joka osoittautui erittäin mahtavaksi! Alku oli hieman tönkkö, mut sit ku alko vaan lukemaan, taustalla soiden mahtavaa pianomusiikkia ja juoden samalla kuumaa teetä, olin täydellisessä transsissa. Kirja suorastaan imaisi mut mukaansa, ah mikä lukemisen elämys. Carlos osaa todellakin kirjoittaa, suosittelen tuota kirjaa kaikille!

Muutama päivä enää jäljellä kun LMFAO räjäyttää lauteet The Circucsessa, Helsingissä. Olen odottanut sitä keikkaa pitkään ja innolla kunnes sain ikävän tiedon, että SkyBlu ei esiinny, koska hän on loukannut selkänsä ja varsinaiset lämppäribändit eivät myöskään esiinny. Niiden tilalle tulisi Aste ja joku ihme DJ. Keikkaa ei kuitenkaan peruuteta ja et keikka on täysiverinen LMFAO-keikka tanssijoineen ja RedFoon johtamana, mut harmittaa silti. Juuri SkyBlusta tykkään kovasti, mahtava persoona ja toki kivannäköinen mies. Kaikesta huolimatta olen menossa keikalle enkä aio palauttaa lippuja, vaikka siihen olisi mahdollisuus. Kaikki hotellit sun muut on jo varattu niin ei kehtaa enää peruutella niitä. 
 

Tässä taas olisi uusia kuvatuksia. Kävin joku päivä sitten kuvaamassa kirpakoita pakkasmaisemia ja muuta jännää.
 
(C) Emmahey







Ps: Olisi toki kiva jos kommentoisitte ja antaisitte palautetta blogista ja kuvista, näköjään mun blogia luetaan  ja on lukijoitakin mikä on tosi mahtavaa, mut olisi myös piristävää saada edes joskus kommentteja.

2 kommenttia: