lauantai 6. lokakuuta 2012

This world has only one sweet moment set aside for us








Väänsin lohikäärmeen akvarelliväreillä, 2h työ.
Muutama hyvä kuva tuli otettua kun kävin viime vkloppuna himas, mahtavat auringonlaskut ja elukat viettivät viimeisiä päiviä ulkona. Kovin paljoa en ole kuvannut koska koulu vie paljon aikaa, ei oo ollu kuvauskeikkoja eikä inspiraatiota kuvata mitään, kokeisiin on pitänyt lukea ja ties mitä. 
Mulla piti olla eilen tuparit, mut ne eivät sitten onnistuneet koska kaikilla oli menoja joten pidin leffaillan mässyvuoren kera. Vihdoin sain katsottua Kolme Muskettisoturia - uudistetun elokuvaversion ja Reunalla - elokuvan. Molemmat olivat tosi hyviä, Muskettielokuvassa värit, tunnelmat ja kuvakohdat olivat huikeita, mut Reunalla - leffassa juoni oli loistava ja täynnä toimintaa. Siinä välissä kaveri tuli käymään pikaisella visiitillä ja hänen lähdettyä katsoin elokuvan loppuun.

Ensviikolla on viimeinen viikko koulua ennen syyslomaa ja ensimmäinen jakso loppuu siihen. En ole sen erikoisemmin suunnitellut lomalle mitään, Kuopiossa on se Sonatan keikka + shoppailua äiti + tytär meininkiä, sit osan viikosta olen himas ja kaveri saattaa tulla vklopuks mun luokse jos hän vain pääsee.

Tänää pakko yrittää lukea kokeisiin ja sitten lähteä viihteelle tuulettumaan ja kunnolla!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti