tiistai 15. marraskuuta 2011

There's no need to be afraid, I'll hold you until we fade away

Ohoh, en ole taas vähään aikaan muistanu postata tänne mitään, on ollut sen verran kiirettä ja muuta ajateltavaa et en ole kerennyt postaamaan. Tää on taas se aika vuodesta, kun ilmat kylmenee entistä enemmän ja vintiltä kaivetaan kaikki talvivaatteet esille, lapaset sun muut. Lunta ei ole kyllä satanut vielä Kälviän ylle, mut se ei haittaa mua, en nimittäin pidä talvesta. Kaikki se kylmyys, pimeys ja lumen paljous, en tykkää. Ne vaikuttaa voimakkaasti mun mielialaan, oon väsynyt ja apea, vaikka mulla ei välttämättä olisi mitään huolia.  Tällä hetkellä stressaan hieman koulusta ja unirytmi heittää häränpyllyä, ei oikein ole hyvä yhdistelmä. Olenkin enemmän kesäihminen, nautin suuresti auringosta ja sen lämmöstä, väreistä ja valosta mitä on ympärillä, on jotenkin turvallisempi ja iloisempi olo kesän aikana. On talvessa toki hyvätkin puolensa, kuten revontulet, tuikkiva tähtitaivas, kylmät värit, luistelu, lumisota veljien kanssa.. Silti talvi ei kuulu mun suosikkeihini.

Viime viikolla oli liettualaisia vierailemassa koulullamme ja vaikuttivat mukavilta ihmisiltä, olivat kuitenkin aivan eri tasossa valokuvauksen suhteen meidän kanssa, koska he opiskelevat ammattilaiseksi ja kuvista kyllä huomasi että ovat kuvanneet enemmän kuin me muut opiskelijat. Mut ei se mitään, en antanut sen häiritä omaa kuvaamistani. Kävimme kuvaamassa vanhaa kalastajakylää mikä sijaitsi Kälviästä noin 40 kilsan päässä, kuvasimme myös Kokkolassa ja vierailtiin Anne Yrjänän studiolla ja hän kertoi oman elämänkertansa valokuvauksen parissa. Kaikkea muuta mukavaa tehtiin ja odotan innolla heidän tapaamista keväällä, kun mennään vuorostaan heidän koululle vierailemaan viikoksi Liettuaan.

tässä olisi uusia kuvia mitä olen ottanut viime vkloppuna ja viikolla, kuvien kopioiminen on sitten kiellettyä.













Vielä tähän aiheeseen, fiilikseen ja päivään sopiva biisi, loistavin pianisti ikinä. Yksinkertainen musiikki voi olla oikeasti jotain niin kaunista, herkkää ja miellyttävää ja sitä löytyy ja paljon Sakamoton tuotannosta. Mahtavuutta kertakaikkiaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti