maanantai 16. kesäkuuta 2014

The time is here, the place is now, Don’t say tomorrow is another day

 
All, all round the world
Girls will be girls
It's the same ol', same ol' situation
It's the same ol, same ol' ball in chain
Just like a punch in the teeth
Or a swan dive to the street
 
Ohops, jopas on vierähtänyt aikaa viime postauksesta, sorry guys! South Park - festareiden jälkeen olen ollut vaan himas töissä ja niitä on piisannut aina aamusta iltaan saakka. Varsinaisesta työpaikasta ei ole kuulunut mitään. Eihän siinä, kotona on aina töitä, mutta lomittajan työssä käärii paremmat rahat taskuunsa. Ei auta kuin odottaa, että soittaisivat piakkoin. Eipä mulla muuta elämää työn saralla ole, mitä nyt katon Grimmin kolmatta tuotantokautta ja Bitten - sarjaa, joka on aika uus. Kertoo siis Elena - nimisestä ihmissusinaisesta ja sen ihmissusiperheestä, joita vainoaa muiden ihmissusien laumat. Hän elää kahdessa maailmassa, koittaa elää normaalia elämää Torontossa ja säilyttää ihmisusi-elämänsä matalalla profiililla. Sarja on hyvä, mutta siinä olevat ihmissudet ovat laadultaan aivan karseita. Niin pikselimömmöisiä ja näyttävät siltä kuin ne ois leikattu jostain sarjakuvalehdestä ja liitetty tohon sarjaan pyörimään ilman hienosäätöä. Ärh, pistää ärsyttämään, mut menkööt tämän kerran. Ja mulla oli tos muutama päivä sit synttärit, 22 vuotta mittarissa. Miten tuo tuntuu niin turhalta numerolta? En juhlinut synttäreitä sen kummemmin, kotona pidettiin kakkukahvit ja äiti osti pullon El Tiempo- valkkaria. Oih, kyllä kelpas!
 
Huomasitte varmasti uuden blogin nimen ja bannerin. Tänään kun tarkastelin blogiani, mulle tuli sellanen fiilis mun blogin nimestä, että vitsit miten tylsä nimi. Se on ollut blogin nimenä niin pitkään kun muistan. Siinä sit kelasin, että voisin vaihtaa nimen, jos vaan keksin sellaisen. Mulla  ensin löi tyhjää päässä enkä keksinyt mitään hienoa, lyhyttä ja ytimekästä nimeä. Kattelin sit eri artistien biisien nimiä, joista koitin ammentaa inspistä blogin nimeksi ja erään Mötley Crüen biisin nimi Kickstart My Heart kolahti. Halusin että blogin nimessä on asennetta ja rokahtavan sävyä, kerta olen raskaamman musiikin kuuntelijoita ja että sen nimen fiilis välittyisi jotenkin lukijalle. Toivottavasti ymmärsitte mitä haen tällä :D Tämä uus banneri oli tarkoitus olla väliaikainen, kunnes saisin uusia kuvia kehiin, mut tää taitaa olla aika jees musta. Onko nimenvaihdos ja banneri jees? 
 
Kävin tos viime viikon puolella torstaina kattomassa Maleficent - Pahatar leffan ja piru vie se oli hyvä! Yllätyin Angelina Jolien roolisuorituksesta Disney leffassa. Okei, Angelina on huippunäyttelijöitä ja tosi hyvää suoritusta vaaditaan elokuvan genrestä riippumatta, mut silti Angelina teki muhun vaikutuksen Pahatar - roolissaan. Luontoa ja rauhaa rakastava olento ja silti pystyy olemaan niin dramaattinen bitch. Muutenkin Angelina oli älyttömän kaunis ja karu roolissaan. Aivan loistava! Niistä puuotuksista tuli mieleen Taru Sormusten Herrasta - elokuvien Entit, mut nämä oli paljon häijymmän näköisiä. Elokuva oli tehty hienosti, tietokone-efektit pysyivät mun mielestä hyvän maun rajoissa eikä missään vaiheessa tuntunut siltä, että elokuva oli puuroutunut pikselimössöstä.
 
 Sain paljon inspiraatiota elokuvasta ja eilen piirsin Pahatarta ainakin neljä tuntia, jumituin Angelinan leukaan, koska en saanut sitä millään näyttämään hyvältä ja leuan linja oli kokoajan vinossa plus pää jäi hieman pieneks :c Sen siitä saa kun ei piirrä vähän aikaan, työ kun tappaa luovuuden täysin.. Tässä piirroksessa oli paljon haasteita, mutta välillä pitää haastaa itseään ja omia taitojaan. Eihän sitä muuten kehity piirtämisessä, jos ei haasta piirteleen erilaisia kohteita ja hahmoja. Silmät, leuka ja sarvien värittäminen oli työlästä, mutta kyllähän tuo ihan asialliselta näyttää omasta näkökulmasta. Joko te olette käyneet kattomas kyseisen leffan? Oliko hyvä? :>
 
Meitsillä alkaa postauksien ideat loppumaan, mun elämäs ei tällä hetkellä erikoista tapahdu ja tietokoneella olo jää vähemmälle työskentelyn takia. Ehdottakaa ihmeessä mitä haluutte mun postaavan tänne! :> 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti